ECHIPAMENTE PENTRU EXCURSIILE DE VARĂ

Un echipament de trekking bine organizat poate să ne ţină companie mai mult de un sezon, poate chiar o viaţă întreagă.

Foto: Hargitay Olivér/Drive


Excursioniștii experimentați știu deja cât de mult depind de un echipament bine ales, acesta oferindu-le un real sprijin - pe lângă confort - în parcurgerea aventurilor din pădure. Fie că plouă ori e soare, că alegem un traseu lung, unul scurt sau unul abrupt, produsele prezentate vor fi adevărați tovarăși în trekking atât pentru începători cât și pentru profesioniști. Piesele prezentate pot face față și în zona urbană, fiind adaptate atât condițiilor urbane, cât și off road. Vă arătăm ce să achiziţionaţi dacă vreţi să vă dăruiţi în totalitate savurării naturii fără a fi deranjaţi de echipamentul incomod.

COLUMBIA MESH HAT II


Şapcă de baseball ajustabilă pentru femei. Partea din spate este foarte bine aerisită pentru că are plasă, ceea ce o face perfectă atât pentru plimbări estivale urbane cât și pentru drumeții.

OCHELARI QUECHUA MH 140


Lentilele sunt proiectate special pentru excursii de ingineri opticieni, filtrând în proporție de 100% razele UV dăunătoare. Sunt ușori și comozi, oferind protecție perfectă în drumeție.

Columbia HEATHER CANYON SOFTSHELL JACKET


Zona de talie a jachetei hidrofuge este reglabilă cu ajutorul unui șnur culisant, iar datorită croielii suple şi materialului cu 7% elastan, asigură o mare libertate de mișcare în timpul drumeției.

Columbia SH/FT OUTDRY MID


Acoperă o gamă largă de exigenţe, întrucât este și funcțional, și elegant în același timp, atât în oraș, cât și în aer liber. Partea superioară confecționată din material textil cu membrană Outdry garantează impermeabilitate totală.

ŞOSETE TREKKING MUND ALTAI


Oferă confort complet pentru o gamă largă de drumeții, de la urcarea și cucerirea Himalaei până la o plimbare pe malul lacului. Confortul este sporit de țesătura dublă, căptușită și cu o talpă suplimentară, cusături plate și tehnologia „Stay-Dry".

ŞORT COLUMBIA SILVER RIDGE CARGO


Pantaloni scurți cu croială clasică, în care nu este o problemă dacă transpirați – se usucă rapid. Inserțiile cu elastic în zona taliei și croiala vă ajută să vă mișcați cu ușurință.

GEACĂ COLUMBIA SPLASH A LITTLE II


Jachetă impermeabilă șic, multifuncțională. Membrana Omni Tech asigură rezistență totală la intemperii, împiedică pătrunderea apei, permiţând în acelaşi timp transpiraţiei să fie eliminată. Manșetele cu velcro și gluga mare o fac extrem de practică.

The North Face Explore Fusebox Backpack (14 L)


Bretelele căptuşite, reglabile, şi panoul din spate căptuşit fac ca rucsacul dreptunghiular realizat din material robust să fie într-adevăr confortabil. Extrem de practic datorită numeroaselor compartimente și curelelor de susținere a pieptului, precum și buclelor de fixare a echipamentelor.

BEŢE TREKKING Leki Khumbu


Bastonul AntiShock din trei părți ajutăla protejarea articulațiilor în timpul drumeției, în plus oferă o deplasare confortabilă și sigură pe teren dificil, chiar și cu un rucsac mare.

REZERVOR APĂ KALENJI


Este un tovarăș perfect atât în alergare cât și în drumeții, când hidratarea este deosebit de importantă. Pe lângă utilizarea extrem de ușoară asigurată de paiul încorporat și deschiderea glisantă, și reumplerea rezervorului de 1 litru este ușoară.

SALTEA DE ȘEZUT THERMAREST Z-SEAT


Saltea de șezut rezistentă și ușoară, cu izolare termică. Ocupă puțin loc și oferă confort în timpul drumeției.

LANTERNĂ FRONTALĂ PETZL TIKKA


Datorită fasciculului larg de lumină și a celor trei moduri de funcționare, oferă întotdeauna suficientă lumină pentru împrejurimile apropiate.

BIDON PENTRU APĂ Nalgene Everyday Oasis


Bidonul de 1 litru este perfect atât pentru băuturile calde cât și cele reci. Datorită gâtului îngust, este ușor de turnat din el, astfel nu se va irosi nicio picătură de lichid.

AMI MÉG ÉRDEKELHET