Line-up complet pentru Electric Castle 2023

Macklemore și Jamie xx se alătură lui Iggy Pop, The Chemical Brothers și George Ezra ca headliners ai celei de-a 9-a ediții Electric Castle (19-23 iulie 2023).

Foto: EC Photo Team/Miluță Flueraș

Cu Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou în cap de afiș, plus alți peste 300 de artiști în program, festivalul Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj, rămâne alegerea adecvată pentru cei care caută muzică live din genuri diverse, și experiența autentică de festival.

Foto: EC Photo Team/Andreea Popa

Un rapper underground în spirit, dar superstar internațional conform palmaresului de vânzări și premii (nu mai puțin de 4 premii Grammy pentru albumul de debut), Macklemore este primul artist rap care ajunge headliner la o ediție Electric Castle. La primul său concert în România, rapperul vine cu un album proaspăt lansat și cu un show care să compenseze absența de pe scene din ultimii ani.

Jamie xx se alătură The Chemical Brothers și Peggy Gou în categoria headliners din muzica electronică. Artistul din spatele fenomenului The xx s-a concentrat în ultimii ani pe cariera solo și este recunoscut ca un expert în improvizații live savurate în cele mai mari festivaluri din lume.

Punk cu Iggy Pop, post-rock cu Sigur Ros, folk pop cu George Ezra și trip-hop cu Morcheeba – muzica live sună perfect pe Main Stage la Electric Castle odată cu confirmarea uneia dintre cele mai bune trupe trip-hop din toate timpurile. După 10 ani, Morcheeba revine la castel, la fel de relevantă și de carismatică, cu un setlist ce include numeroase hit-uri.

Toate detaliile despre cei peste 300 de artiști ce vor fi prezenți, între 19 și 23 iulie, pe domeniul Bánffy, pot fi găsite pe electriccastle.ro.

AMI MÉG ÉRDEKELHET