Dajka László, a világjáró kamionos kalandjai

Az utazás legjobb része, az úton lét maga – örök igazság. De vajon hogyan vélekedik erről valaki, aki állandóan úton van és a megérkezés, csak egy újabb út kezdőpontját jelenti?

A kamionos élet romantikus gondolatokkal átszőtt, izgalmas világ, de tudjuk, hogy milyen is valójában? A RoadMovie Podcastban a legismertebb magyarországi kamionos és youtubber mesél őszintén erről az életformáról. Nem átlagos mindennapok, főzés a fülkében, élet a parkolóban, kiégés és feltöltődés + Kazahsztáni kaland a RoadMovieban!

Fotó: Facebook/@st22lacika

A RoadMovie podcastben Molnár Péter műsorvezető Dajka László kamionsofőrrel beszélget, aki már jó ideje utazóbloggerként is megosztja tapasztalatait YouTube-csatornáján. A Világjáró podcastben ezúttal a kamionos élet belső világát nyitjuk meg – talán ilyen perspektívából még nem is hallottál a világjárásról, pedig igen sok kalandot tartogat.

Fotó: Facebook/@st22lacika

Laci igyekszik úgy bemutatni a kamionosok világát, hogy az ne csak a többi sofőrnek, de a több mint 200 ezer követőjének is érdekes legyen. A videóiban belelátunk, milyen életet élnek a kamionosok, hogyan telnek mindennapjaik, mit látnak a világból, milyen felkészültséget igényel ez munka. Dajka Laci pár perces videóiban is nagyon változatosan mutatja be az autópályás utazásokat, persze úgy, hogy közben profin végzi a sofőri munkáját is. A podcastben elárulja azt is, miért lett nemzetközi sofőr, miért szereti már 17 éve ezt az életmódot úgy, hogy talán ez a legmagányosabb munka a világon.

Fotó: Facebook/@st22lacika

A podcastből kiderül, milyen hatással volt a koronavírus-járvány erre a az iparágra, és mi motiválhatja ilyen nehezített körülmények között a sofőröket. Laci igyekszik előre gondolkodni, tervezni, tudatosan építette fel a vállalkozását és a vlogját is – a „hogyant" hallgasd meg a podcastben!

AMI MÉG ÉRDEKELHET