31 ország 121 nap alatt – újabb elképesztő óceánjáró-körút

Az MSC Cruises vállalat már meghirdette egyik 2024-es újdonságát, amellyel Európa, Afrika és az amerikai kontinens látványosságait térképezhetjük fel.

Az MSC Cruises új körútja 2024 januárjában indul Európából (az MSC Poesia hajóra Barcelonában, Marseille-ben, Genovában vagy a Róma melletti Civitavecchiában lehet felszállni) és 121 nap alatt 31 ország 52 látványosságát és települését keresi fel.

Illusztráció: MSC Cruises

Az MSC Poesia nevű óceánjáró útja során számos jól ismert történelmi emléket és metropoliszt is meglátogathatunk, így az utasok eljutnak az egyiptomi Luxorba, a jordániai Petrába, Zanzibárra, Fokvárosba, az amazóniai Manaus-ba, Rio de Janeiróba vagy New York-ba is. Az Egyesült Államokból észak felé veszi az útját, és a kanadai megállókat követően Grönlandon és Izlandon is kiköt az óriási hajó.

www.youtube.com

MSC World Cruise 2024 on board MSC Poesia

A 3000 utast szállító és szórakoztató MSC Poesia fedélzetén az óceánra néző, balkonos kabinok és lakosztályok várják az utasokat, akik egy belső vízesés mellett, illetve egy japán típusú zen-kertben is ejtőzhetnek a hosszú városnéző séták után. De a tökéletes kikapcsolódást szolgálja a minden igényt kielégítő wellness-részleg, vagy a medence-parti óriás mozivászon is. Az MSC Poesia emellett számos étteremmel és bárral rendelkezik, valamint edzőtermekkel, kosárlabda-, tenisz- és minigolf-pályákkal.

AMI MÉG ÉRDEKELHET