Îmbinând luxul cu eleganța – iată 5 hoteluri unde au stat membrii familiei regale britanice

Dacă vrei să afli care sunt obiceiurile de vacanță ale familiei regale britanice, iată câteva dintre hotelurile în care acestea au stat de-a lungul timpului.

Foto: Shutterstock

Am prezentat anterior locațiile asociate cu Prințesa Diana și Elisabeta a II-a, precum și destinațiile de vacanță preferate ale familiei regale. Acum, din Canada până la Dubrovnik, din Caraibe până în inima Romei și în munții austrieci, îți prezentăm hotelurile de lux care au cucerit inimile membrilor familiei regale.

Soho Beach House Canouan - Saint Vincent și Grenadinele

Nu cu mult timp în urmă, Meghan Markle și Prințul Harry s-au bucurat de serviciile resortului Soho Beach House din Caraibe. Printre unitățile Soho Club, rezervate exclusiv membrilor, celebrul cuplu și-a petrecut vacanța și la Soho Farmhouse din Cotswolds și la Soho House din Toronto - în aceasta din urmă au sărbătorit Halloween-ul, alături de Prințesa Eugenie de York și de soțul ei, omul de afaceri Jack Brooksbank.

Hassler Roma - Italia

Acest hotel legendar de cinci stele situat în vârful Scării Spaniole a fost vizitat și de Prințesa Diana și de Regele Carol al III-lea. Printre alte celebrități care s-au cazat aici se numără Regele Gustaf al VI-lea Adolf al Suediei, Prințul Felix de Luxemburg și Prințul Rainier al III-lea de Monaco și soția sa, actrița Grace Kelly. Hotelul este cunoscut, printre altele, pentru priveliștile sale spectaculoase și pentru restaurantul cu o stea Michelin.

Hotel Arlberg – Austria

Când fiii ei erau mici, Prințesa Diana a decis să îi ducă la acest hotel. Castelul este decorul austriac perfect: exact așa cum îți imaginezi că arată țara după ce ai vizionat filmul "Sunetul muzicii". Munții acoperiți de zăpadă, mâncarea caldă și camerele confortabile fac din acest loc decorul perfect pentru o vacanță cu adevărat magică.

Hotel Excelsior Dubrovnik - Croația

Acest hotel din Croația este un punct de atracție în sine: cu vedere la Marea Adriatică și la orașul vechi, a fost construit cândva pe bazele unei vile regale. Oferind o eleganță discretă și o plajă privată, hotelul a avut printre oaspeți și pe regretata Regina Elisabeta a II-a și Prințesa Margareta.

Fairmont Empress – canada

Hotelul în stil fortăreață din Victoria, numit după fosta regină a Angliei, a fost ales de William și Catherine în timpul călătoriei lor din 2016 în Canada, unde s-au bucurat de facilitățile hotelului împreună cu Prințesa Charlotte și Prințul George. Hotelul a fost vizitat și de regele Charles și regina Camilla în 2009, dar și Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip s-au cazat aici.

AMI MÉG ÉRDEKELHET