Immár bárki megszállhat a Fehér lótusz sorozatban megcsodált szicíliai villában! Nézz körül te is!

A Villa Tasca 5500 euró körüli összegbe kerül egy éjszakára – ám legkevesebb három éjszakára lehet kibérelni, legtöbb 8 személy számára.

Fotó: Airbnb

Az HBO-n futó Fehér lótusz sorozat második évada még mindig beszédtéma a világban, és mi is a hatása alatt vagyunk – a Szicíliában játszódó széria központi hoteljét már bemutattuk, most jöjjön a harmadik részben felbukkanó villa, amelyik időközben megjelent az Airbnb platform ajánlatában.

Fotó: Airbnb

A Fehér lótusz című sorozat második évada Szicíliában, legfőképp Taorminában játszódik, de a harmadik részben Daphne (Meghann Fahy) és Harper (Aubrey Plaza) otthagyják a hoteljüket, hogy felfedezzék a szigetet – a filmezés helyszínéűl szolgáló villa immár kibérelhető az Airbnb-n. A széria karaktereitől eltérően a Villa Tasca névre hallgató kúriában legalább három éjszakát kell eltöltenünk, így a legrövidebb ottlét ára is 16 600 eurótól indul.

Fotó: Airbnb

A háromemeletes, 16. századi Villa Tasca Palermo és Monreale között található, kevesebb mint tíz percre a világhírű Palatinus-kápolnától. Húszhektáros buja kert veszi körül, ősi fákkal és évszázados citromfa-ligettel.

A park tavacskája természetes medenceként szolgál, a villában négy hálószoba és öt fürdőszoba várja a vendégeket.

Belül díszes freskókat, kőpadlót, impozáns kettős lépcsőt és Murano-csillárokat találunk, valamint rengeteg antik tárgyat és aranykeretes festményt, amelyeket az óriási ablakokon át gyönyörűen világít meg a mediterrán természetes fény. Ami a szórakozást illeti: billiárdszoba, bár és zeneszoba is található a reneszánsz épületben. A vendégek kényelméről hatfős személyzet gondoskodik, de felárért szakács is a rendelkezésükre állhat.

Fotógaléria

Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb







Fotó: Airbnb



Fotó: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET