Mașină „de familie” Ferrari cu semnificație istorică

În prezent, Ferrari Purosangue este cel mai puternic crossover din lume.

Foto: Ferrari

Au trecut 75 de ani, dar în cele din urmă Ferrari a realizat primul său model cu patru uși produs în serie: Purosangue este un crossover cu garda la sol de 18,3 cm.

Foto: Ferrari

Mașina de familie a mărcii italiene rămâne în totalitate un Ferrari: forma dinamică (parte frontală alungită, console scurte, linia descendentă a acoperișului, blocuri optice înguste, aripi pronunțate) vine completată de performanțe uimitoare. Vehiculul lung de 4.973 mm este propulsat de un motor aspirat natural V12 de 6,5 litri și 725 CP. Având tracțiune integrală și direcție pe patru roți, Purosangue a primit o transmisie automată în 8 trepte.

Foto: Ferrari

Conform Ferrari, crossoverul poate accelera în 3,3 secunde la 100 km/h, iar viteza maximă este de 310 km/h. Chiar dacă asta nu îl face să fie cel mai rapid model Ferrari, este prima mașină a mărcii care vine echipată cu asistență la coborâre în pantă. În interior, pasagerii sunt întâmpinați de patru scaune sport individuale, iar ecranul tactil nu este instalat în consola centrală, ci în fața scaunului pasagerului.

Galerie foto

Foto: Ferrari


Foto: Ferrari


Foto: Ferrari


Foto: Ferrari


AMI MÉG ÉRDEKELHET