Experiență intensă la Poiana Brașov – începe festivalul Massif!

Un concept nou de divertisment, Festivalul Massif, va transforma Poiana Brașov în stațiunea în care are loc cea mai mare petrecere la care poți participa la munte împreună cu prietenii.

Foto: Pixabay

În weekendul 3-5 martie, Poiana Brașov devine cea mai mare zonă de distracție pentru toți cei care iubesc iarna, muzica și vibe-ul de festival. Peste 12.000 de oameni sunt așteptați în fiecare zi la festivalul Massif, care transformă o întreagă stațiune montană într-o petrecere de proporții epice!

Foto: Pixabay

Delia, Dimitri Vegas, Killa Fonic, Inna, MORTEN sau Nicky Romero sunt doar câțiva dintre cei peste 100 de artiști, trupe și DJ, care în weekendul acesta vor urca pe scenele primei ediții a festivalului Massif din Poiana Brașov. Festivalul începe în fiecare zi la ora 12:00 și se încheie după miezul nopții. Massif va avea loc pe platoul Pârtiei Bradul și în alte locații din Poiana Brașov, unde pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai intensă experiență de la munte din Europa Centrală și de Est. Massif va avea 6 scene: 3 dintre ele vor fi în Massif Winter Village, la baza pârtiei Bradu, iar alte 3 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune: Nuba Chalet, Yager Chalet și Kupa Apres-ski bar. Programul complet al Massif este disponibil pe site-ul festivalului.

Ilustrație: Massif Festival

Organizatorii Massif le recomandă fanilor care sunt cazați în Brașov, dar și celor care locuiesc în oraș, să nu folosească mașina personală pentru a ajunge la festival și să utilizeze, în schimb, mijloacele de transport public. Cei care vin din București sunt sfătuiți de către organizatori să aleagă trenul ca și mijloc de deplasare spre Brașov, pentru a evita traficul de pe Valea Prahovei. Organizatorii, împreună cu autoritățile locale, au pregătit un plan de mobilitate pentru Poiana Brașov, care include accesul pentru transportul public, pentru operatorii privați (microbuze și taxiuri), precum și pentru firmele de ridesharing.

AMI MÉG ÉRDEKELHET