Finnország ingyenes boldogságkurzust kínál külföldieknek!

A World Happiness Index alapján sorozatban hatodik alkalommal idén is Finnország a világ legboldogabb országa. Most ingyen megosztják bölcsességeiket.

Megtanulnád, hogyan légy olyan boldog, mint a finnek? Most lehetséges! A Visit Finland, az ország turisztikai hivatala felajánlotta, hogy tíz embert meghív egy ingyenes boldogság mesterkurzusra.

Fotó: Visit Finland

Az idén is a világ legboldogabb országának választott Finnország lakói számára visszatérő kérdés: mégis, hogyan csinálják mindezt, mitől olyan boldogok? A Visit Finland központi turisztikai hivatal szerint ez nem valami misztikus állapot, hanem egy megtanulható és megosztható készség.

A finnek boldogság a természettel való szoros kapcsolatból és az egyszerű életmódjukból fakad.

Ezt a tudást akarják továbbadni egy négynapos szemináriumon, amelyre június 12-15. között kerül sor a Kuru Resortban.

Fotó: Jussi Hellstén

A Visit Finland a világ minden tájáról várja a jelentkezéseket, a szerencsés résztvevőket pedig szakértők vezetik majd végig négy kulcsfontosságú témán: természet és életmód, egészség és egyensúly, dizájn és hétköznapok, valamint ételek és jólét. A jelentkezési folyamat része, hogy olyan tartalmakat kell készíteni, amelyekből kiderül, miért lehetsz már most is „titokban finn", és meg kell magyaráznod, miért szeretnél részt venni a mesterkurzuson. Még ha nem is választanak ki, a boldogság mesterkurzusára bárki jelentkezhet, aki érdeklődik iránta, amikor a tanfolyam idén nyáron virtuálisan is elérhetővé válik majd.

AMI MÉG ÉRDEKELHET