Ford Bronco – revine legenda americană

A revenit automobilul favorit al excursioniștilor nord-americani: urcând pe valul retro, Ford a reînviat modelul Bronco, incluzând din nou o maşină de teren veritabilă în ofertă.

Fanii abia aşteptau noul model Ford Bronco: la anunţarea comercializării, site-ul dedicat rezervărilor a cedat pentru mai mult timp, deși expedierile vor începe abia în primăvara viitoare.

Designul exterior vine ca o reinterpretare contemporană a primei serii lansate în 1966 (producţia a fost sistată în 1996, la a cincea generaţie), chiar și cabina fiind desenată în stilul predecesorilor. Funcţionând de fapt ca un sub-brand, Bronco este oferit în versiunile cu două sau patru uși ale variantei de bază off-road, respectiv Bronco Sport, un model cu valenţe SUV. Aceasta din urmă pare a fi o mașină versatilă pentru excursii: oferă suficient confort în viaţa de zi cu zi, iar în weekend ne duce în orice condiţii spre un camping în natură.

Cu garda la sol de 29,4 cm, unghi de degajare de 37,2 grade şi 85,1 cm adâncime vad trecere, versiunea off-road intră din start în elita categoriei. Opţional se poate comanda cu pneuri de teren de 35 inci direct de la producător. În cabina impermeabilă găsim un sistem infotainment Sync 4 cu ecran de 8 sau 12 inci. Propulsia este asigurată de motoare pe benzină de 270 sau 310 CP, iar în oferta Bronco Sport găsim unităţi de 181 și 245 CP.

Galerie foto:












AMI MÉG ÉRDEKELHET