Hai să vezi cele mai amuzante fotografii cu animale ale anului!

Nu doar pentru fotografiile uimitor de frumoase ale naturii se organizează concursuri – și cele mai amuzante au propria lor competiție.

Foto: Jennifer Hadley

Au fost anunțate rezultatele celui mai distractiv și, în același timp, unuia dintre cele mai populare concursuri de fotografii de natură: peste 5.000 de poze din 85 de țări au participat la concursul Comedy Wildlife Photography Awards din acest an.

Foto: Jennifer Hadley

Reflexe nu prea feline – acesta este titlul fotografiei în care un pui de leu cade dintr-un copac în Parcul Național Serengeti din Tanzania. Fotografia realizată de Jennifer Hadley a câștigat titlul de cea mai amuzantă fotografie de natură a anului la premiile Comedy Wildlife Photography Awards. Concursul de cea mai amuzantă fotografie de natură a anului a fost înființat acum șapte ani de doi fotografi, Paul Joynson-Hicks și Tom Sullam, care au dorit să atragă atenția publicului larg asupra momentelor pline de umor din lumea animalelor.

Comedy Wildlife nu se ocupă doar cu organizarea concursului, ci sprijină și o serie de proiecte de protecție a mediului.

Pentru concursul din 2023 se poate aplica până pe 27 august – competiția cu diferite categorii este complet deschisă, se pot înscrie atât profesioniști, cât și amatori.

O selecție a fotografiilor premiate















AMI MÉG ÉRDEKELHET