Hoteluri plutitoare: Four Seasons va debuta în lumea croazierelor de lux

Four Seasons lansează o serie de iahturi ultra-lux, costul general al construirii unui singur apartament fiind de 4,2 milioane USD.

Ilustrație: Four Seasons Yachts

După Ritz-Carlton, un alt lanț hotelier de lux a decis să se extindă pe piața croazierelor. Four Seasons a anunțat lansarea unei flote de iahturi de lux, care va aduce și pe valurile oceanului serviciile de top ale companiei.

Ilustrație: Four Seasons Yachts

Conform planurilor, primul iaht de lux marca Four Seasons va fi lansat la apă în 2025, contractul semnat cu compania Fincantieri din Italia, unul dintre cei mai respectați constructori de iahturi din lume, conținând opțiunea pentru construirea a încă două nave.

Ilustrație: Four Seasons Yachts

Primul iaht Four Seasons, cu 14 punți, va măsura 207 metri în lungime și 27 de metri în lățime. Fiecare dintre cele 95 de apartamente spațioase va oferi geamuri supradimensionate (de la podea până la tavan) pentru o priveliște uimitoare și acces la terasă privată. Cea mai spațioasă suită, cu patru niveluri și 982 de metri pătrați include, de asemenea, un spa și o piscină privată.

Oricum, și apartamentele standard sunt cu 50% mai mari decât cele de pe croazierele actuale.

Ilustrație: Four Seasons Yachts

Iahtul va dispune, de asemenea, de un spa cu servicii complete, sushi bar și de o piscină care poate fi transformată și într-un cinematograf în aer liber. O zonă specială va fi amenajată pentru cei care vor să facă baie direct în mare – un serviciu în premieră în lumea croazierelor. Primele itinerarii sunt programate în zona mediteraneană și în Caraibe, fiind centrate în jurul unor destinații uluitoare, cu experiențe exclusiviste, personalizate.

AMI MÉG ÉRDEKELHET