Four Seasons vă permite să descoperiți Toscana la volanul unui Ferrari

Cel mai bun mod de a vedea zona rurală din Italia? La volanul unui Ferrari, desigur.

Itinerariul de o săptămână al celor de la Four Seasons combină peisaje pitorești cu degustări de vinuri, meniuri de stele Michelin și tururi la situri istorice.

Foto: Four Seasons

Four Seasons și Canossa Events sunt parteneri în a oferi călătorilor pretențioși o oportunitate unică de a explora Toscana de la volanul unor mașini emblematice.

Călătoria exclusivistă va avea loc în perioada 24 - 30 septembrie.

Experiența de șapte zile începe cu alegerea vehiculului. Flota include automobile vintage și moderne, inclusiv Ferrari F8 Spider sau Triumph Spitfire din 1966. Clienții pot opta pentru a conduce propria mașină, dar asta nu ar fi la fel de distractiv. Hotelul Four Seasons din Florența va servi drept bază pentru călătorie.

Foto: Four Seasons

Călătoria ghidată începe cu o cină de bun venit la hotel. A doua zi, prticipanții vor ajunge pe drumul deschis spre podgoriile din regiunea Chianti pentru un tur privat și degustare de vinuri.

Pe parcurs, li se va acorda o intrare privată la locurile ascunse, în mod normal închise publicului.

În timpul celei de-a doua etape a călătoriei, vor merge prin peisajele pitorești din Siena, cu prânz în orașul medieval Montalcino. Călătorii vor avea, de asemenea, ocazia să viziteze faimoșii chiparoși verzi din Bolgheri și celebrele podgorii din Ornellaia. Călătoria se încheie cu o noapte plină de farmec la operă și un mic dejun de rămas bun a doua zi dimineață.

După cum e de așteptat, această distracție nu este ieftină. Prețurile încep de la aproximativ 50.000 EUR de persoană.

Video despre turul Four Seasons

www.youtube.com

Beyond by Four Seasons
AMI MÉG ÉRDEKELHET