Kívül kisteherautó, belül home office digitális nomádoknak – ez a Fuso Canter NOMADPro!

A japán gyártó megalkotta a távmunkát végzők álomjárművét.

Fotó: Fuso

A járványidőszak alatt jelentősen megnőtt a távmunkát végzők és a digitális nomádok száma, és a jelenség azóta is kitart – legalábbis nem esett vissza a COVID előtti időszakra. A japán Fuso az ő igényeikre reagálva alkotta meg a Canter NOMADPro tanulmányt, amely egy guruló home office, amelyből akár a természetben is végezhetünk távmunkát.

Fotó: Fuso

A Canter NOMADPro az Európában is forgalmazott Fuso Canter kisteherautó módosított változata, amely a távmunka lehetőségét nyújtja két személy számára. A koncepciójármű nem kerül sorozatgyártásba, de 2023 során több expón is bemutatják majd, illetve részt vesz road show-kon is. A tanulmányt kihúzható asztallal és padokkal szerelték fel, amelyek két személy számára biztosítanak munkaállást.

Fotó: Fuso

Bár a belső tér kompakt, az oldalfal egy gombnyomással felnyílik, így egyből a természetben találjuk magunkat, és semmihez sem hasonlítható irodai hangulatot kapunk. A Canter NOMADPro belső tere néhány mozdulattal irodából hálószobává alakítható át – a konyharész és a zuhanyzó azonban mindig rendelkezésre áll. A belső teret természetes anyagok és japán dizájnelemek uralják a bambuszpadlótól a tatami stílusú ülésekig.

Videón a Canter NOMADPro

www.youtube.com

FUSO | NOMADPro Concept, Taking Creativity Further Afield - Episode 1
AMI MÉG ÉRDEKELHET