Ghid de călătorie digital de la Louis Vuitton

Selecțiile City Guide, minunatele publicații de călătorie ale mărcii franceze de lux Louis Vuitton, sunt deja disponibile și în format digital.

Illustraţie: Louis Vuitton


Dincolo de cele 32 de destinații declarate „de neratat" de către Louis Vuitton, în aplicația Guides accesibilă în limbile engleză, franceză și chineză în Apple Maps se găsesc și atracții care nu sunt incluse în niciun alt ghid de călătorie.

Illustraţie: Louis Vuitton

Pentru noua ediţie, frumoasele publicații au devenit complet interactive, cu design și realizare sofisticată fidelă mărcii. Utilizatorii primesc un program de călătorie audiovizual, funcție de partajare a cărților poștale și filtre suplimentare pentru fiecare oraș, în plus arhitectura și istoria localităților este povestită prin ilustrațiile unor artiști renumiți și a unor tinere talente promițătoare.

Foto: : Louis Vuitton

Cum oferta cuprinde peste 15.000 de locuri, călătorii LV sunt așteptați de aventuri la aproape fiecare colț de stradă din fiecare oraș. Editorii au încercat să satisfacă la maxim cererea de locuri luxoase, dar în aplicația Louis Vuitton City Guide au adunat și locurile tradiționale care redau atmosfera orașului: de la cele mai frumoase hoteluri până la cele mai bune magazine de ciocolată, de la bistrouri la case de modă renumite, de la galerii de design până la muzee „secrete".

AMI MÉG ÉRDEKELHET