Google Travel are o nouă funcție care îi ajută pe călători

După mai bine de doi ani, nunțile și evenimentele s -au întors, iar calendarul de vară probabil devine plin de planuri. Din fericire, Google are instrumente actualizate care pot ajuta.

Vrei să găsești cazare lângă un punct de reper dat sau ești în căutarea unui hotel lângă locul în care va avea loc un eveniment important? Sau lângă Turnul Eiffel? Google oferă o funcție de căutare pentru asta.

Foto: Unsplash


Google își actualizează secțiunea „Travel” pentru a se asigura că oricine poate găsi locul perfect de cazare oricând dorește. Acum te poți îndrepta direct către secțiunea Travel de pe Google.com pentru a găsi rapid locuri unde să stai la o mică distanță de un anumit punct de reper, atracție sau eveniment, făcând simplu să găsești locul potrivit pentru a sta lângă o nuntă, o reuniune a familiei sau un festival. De asemenea, poți utiliza noua funcție pentru a găsi un hotel lângă reperul de top de pe lista de călătorii - ceea ce ar putea însemna căutarea hotelurilor din Paris la distanță de mers pe jos de Turnul Eiffel.

Tot ce trebuie să faci este să introduci pe pagina Google Travel adresa sau reperul și perimetrul de căutare, iar o hartă specială va apărea pentru a indica ce hoteluri sunt în apropiere. De asemenea, călătorii pot adăuga noi puncte de interes pe hartă pentru a găsi cartierul potrivit pentru a lua masa, a face cumpărăturile sau a vizita obiectivele turistice.

Călătorii își pot restrânge căutarea de cazare pe Google selectând iconița de preferințe, făcând clic pe facilități ale hotelurilor, cum ar fi o piscină, spa sau servicii pentru animale de companie, mic dejun gratuit și multe altele. Și, în sfârșit, utilizatorii pot verifica dacă un anumit hotel este certificat ecologic.

Vedeți toate actualizările pe care Google le-a făcut în secțiunea sa de călătorie, inclusiv actualizări ale urmăririi prețurilor de zbor, această funcție de explorare și multe altele, aici.

AMI MÉG ÉRDEKELHET