Gyors és megbízható wi-fivel csábítja a digitális nomádokat egy hajózási társaság

Miért dolgoznánk otthonról vagy egy szállodából, amikor ugyanezt megtehetjük egy óceánjáróról is?

A világ legnagyobb expedíciós körutazásokat szervező cégének számító Hurtigruten új alternatívát javasol az otthoni munkavégzésre, amellyel egyazon napon élvezhetjük a természetet és a kalandokat, majd kihasználhatjuk a széles sávú wi-fi előnyeit, amikor munkához kell látnunk.

Foto: Hurtigruten Expeditions

A norvég Hurtigruten vállalat hat észak-amerikai útvonalat fog ajánlani, amelyekről azt állítja, hogy gyors és megbízható wi-finek köszönhetően tökéletesek a munkautazáshoz, még akkor is, amikor a nyílt tengeren hajóznak. „Ha az Ön programja kellően rugalmas, dolgozhat a kabinjában vagy szükség esetén a hajó fedélzetének bármely nyílt területén" – nyilatkozta Storm Tussey-Haverly, a hajózási cég megbízott elnöke. „De a hosszabb szünetekben olyan nemzeti parkokat fedezhetnek fel, mint Redwood és Acadia, vagy medvéket leshetnek meg a Katmai Nemzeti Parkban."

Fotó: Hurtigruten Expeditions

Jövő májustól induló, nyolc napos utazás a Csendes-óceán partjai mentén fut majd, San Diegótól Vancouverig, egy hibrid meghajtású hajó fedélzetén, amelyen végtelenített úszómedence, szauna, szabadtéri futópálya mellett a kabinokba beépített irodák is találhatók. Vagy inkább Amerika keleti partját választanánk? Egy szintén nyolc napos útiterv alapján, 2800 dolláros áron, Bostonból utazhatunk Halifaxba, a Cape Cod Nemzeti Tengerpart mentén, 2022 szeptemberében. Ha pedig több időnk jut az utazásra, akkor akad egy 18 napos program is, amely jövő év július 22-én indul az alaszkai Nome városából, és a fjordokon keresztül szállítja az utasokat Vancouverbe – tökéletes természeti hátteret biztosítva a videóhívásokhoz, amely láttán a kollégák at biztosan megeszi a sárga irigység...

AMI MÉG ÉRDEKELHET