Kikapcsolódás a világ leghíresebb cicájának új otthonában – Hello Kitty vidámpark épül Kínában

A Kína legkisebb tartományába, a Hajnan szigetre tervezett tematikus vidámpark rengeteg szórakozást kínál majd, akárcsak élő műsorokat, shopping-lehetőséget és kulináris érdekességeket.

Illusztráció: Sanya Hello Kitty Park


A tervek szerint 2024-re készül el Kínában a japán cicakarakter szupercuki univerzumát megidéző vidámpark. A Sanya Hello Kitty Park első digitális illusztrációi alapján a park fő a Hello Kitty Lanterns sétány lesz, az egyik leglátványosabb résznek pedig az ókori egyiptomi cica szfinxként ábrázolt óriási Hello Kitty figura ígérkezik, amelyik a piramisok között futó hullámvasút fölé magasodik majd.

Illusztráció: Sanya Hello Kitty Park


A több mint 50 éves múltra visszatekintő, hongkongi Keyestone Csoport beruházása 210 ezer négyzetméteren terül el, és számos szuvenírbolt tartozik majd hozzá. Várhatóan 2025-ben nyílik meg a JDV by Hyatt hotel, 221 szobával, illetve több bungalóval – természetesen minden Hello Kitty dizájnba csomagolva. A szállodakomplexumot éttermek, bárok, bálterem, uszoda és spa egészíti ki.

Illusztráció: Sanya Hello Kitty Park

A japán kawaii (aranyos) kulturális jelenségre alapozó Sanrio cégbirodalom legismertebb figurájaként Hello Kitty természetesen a világ minden táján jelen van. A kínai vidámpark a többi hivatalos létesítményhez csatlakozik majd, mint a tokiói Sanrio Puroland fedett vidámpark, a dubaji Hello Kitty Beauty Spa szalon, vagy a kaliforniai és Las Vegas-i Hello Kitty Grand Café kávézók.

AMI MÉG ÉRDEKELHET