Cel mai puternic vehicul de camping off-road din lume vine din Texas

Hennessey Mammoth 1000 TRX Overland Edition are peste 1.000 CP!

Foto: Hennessey

Compania de tuning texan Hennessey a devenit faimoasă în întreaga lume, creând versiuni improbabil de puternice ale modelelor americane celebre.Hennessey Mammoth 1000 TRX Overland Edition este un pick-up RAM 1500 TRX modificat, fiind, de asemenea, cel mai puternic vehicul de camping off-road din lume.

Foto: Hennessey

Ca un sub-brand Dodge, RAM produce doar SUV-uri și vehicule utilitare ușoare, 1500 TRX fiind modelul lor de top. Inginerii firmei americane Hennessey au efectuat o transformare amănunțită în trei zone ale vehiculului extrem de puternic și cu capacități off-road convingătoare chiar și în versiunea standard. Pe de o parte, a primit o trusă modulară de camping, ușor de instalat și demontat, care ocupă platforma pick-up-ului.
Cortul de acoperiș, accesibil cu o scară pliabilă, este amplasat pe un suport special.
Setul de sub acesta include o gamă largă de echipamente și unelte de camping, precum și un rezervor de apă și un rezervor de combustibil suplimentar. De asemenea, compania de tuning a îmbunătățit și capacitățile off-road ale vehiculului prin creșterea gardei la sol, respectiv cu anvelope de teren de 37 de inci și diverse elemente de protecție.

Foto: Hennessey

Toate acestea nu diferă mult de serviciile similare ale altor ateliere de conversie, dar ceea ce îl face cu adevărat special pe monstrul numit Hennessey Mammoth 1000 TRX Overland Edition se află sub capotă. Vehiculul de teren înalt de 1,97 metri este propulsat de un motor V8 de 6,2 litri complet modificat. Odată cu reprogramarea electronicii de control al motorului, recalibrarea supraalimentării mecanice și alte modificări, puterea maximă a crescut la 1.012 CP.

Gigantul cu tracțiune integrală poate concura cu orice mașină sport, deoarece accelerează la 100 km/h în 3,4 secunde!
AMI MÉG ÉRDEKELHET