Utilitar în exterior, home office în interior – acesta este Fuso Canter NOMADPro!

Producătorul japonez a creat vehiculul de vis pentru cei care lucrează de la distanță.

Foto: Fuso

Numărul celor care au ales home office și al nomazilor digitali a crescut semnificativ în perioada pandemiei, iar fenomenul persistă de atunci – cel puțin nu a scăzut înapoi la nivelul perioadei pre-COVID. Ca răspuns la nevoile lor, compania japoneză Fuso a creat studiul Canter NOMADPro, care este un home office pe roți de unde putem lucra de la distanță chiar și în mijlocul naturii.

Foto: Fuso

Canter NOMADPro este versiunea modificată a furgonetei comercializate și în Europa, Fuso Canter, care oferă posibilitatea lucrului la distanță pentru două persoane. Vehiculul concept nu va intra în producție de serie, dar va fi prezentat la mai multe expoziții din 2023, participând și la road show-uri. Studiul este echipat cu o masă extensibilă și banchete care oferă spațiu de lucru pentru două persoane.

Foto: Fuso

Deși spațiul interior este compact, peretele lateral se deschide prin apăsarea unui buton, astfel încât să ne regăsim imediat în natură și să obținem o atmosferă de birou diferită de orice altceva. Interiorul Canter NOMADPro poate fi transformat din birou în dormitor cu doar câteva mișcări – zona de bucătărie și dușul sunt însă disponibile mereu. Interiorul este dominat de materiale naturale și elemente de design japoneze, de la podeaua din bambus până la scaunele în stil tatami.

Fuso Canter NOMADPro – Video

www.youtube.com

FUSO | NOMADPro Concept, Taking Creativity Further Afield - Episode 1
AMI MÉG ÉRDEKELHET