Visszatért a legenda – megjelent a Honda CB750 Hornet új generációja

A Honda a kölni Intermot kiállításon mutatta be a CB750 Hornet modellt, ami az egyik legkedveltebb motorkerékpár nagy visszatérését jelenti.

Fotó: Honda


A Hornet formavilágát a Honda római központjának munkatársai álmodták meg. A vadonatúj, kompakt és könnyű, soros, kéthengeres, 755 cm3-es erőforrás 91,8 lóerős csúcsteljesítménye és a 75 Nm-es forgatónyomatéka alacsony és közepes fordulatszámnál is dinamikus gyorsulást garantál. Az új erőforrást friss fejlesztésű, kis tömegű acél hídváz öleli körül, amely mindössze 16,6 kg-ot nyom.

Fotó: Honda

A vezetési, illetve felhasználói élményt és a praktikumot gazdag felszereltségi lista fokozza, amelynek élén 5 colos, színes TFT kijelző áll, amelyről minden fontos adat könnyen leolvasható, egyszersmind az összes rendszer egyszerű kezelését lehetővé teszi.

Az Android-alapú készülékek mellett (most először) iOS operációs rendszerű okostelefonok is csatlakoztathatóak.

A világítási rendszer elemei egytől egyig LED-esek, az irányjelzők automatikusan kikapcsolnak és a maximális menetbiztonság érdekében az Automatikus Vészvillogó is szériatartozék.

Fotó: Honda

Az új Hornet három alapértelmezett menetüzemmódot kínál fel, amelyekkel a motorerő, a motorfék és az egykerekezés-gátlóval kiegészített Honda Állítható Nyomatékszabályozó előre beállított szintkombinációi aktiválhatóak. A negyedik, úgynevezett felhasználói üzemmód (USER) révén a pilóta – az útviszonyoknak és vezetési stílusának megfelelően – maga dönthet a vezetéstámogató eszközök működési szintjéről.

Fotó: Honda

A modell négyféle színben kerül az európai márkakereskedésekbe, és a CB750 Hornethez eredeti, gyári kiegészítők széles választékát kínálja a Honda. A különféle tartozékok nemcsak egyenként érhetőek el, három csomagot (Sport, Style és Touring) is összeállítottak, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális konfigurációt.

Videón a Honda CB750 Hornet

www.youtube.com

New 202 Hornet Launch Film - Hungary
AMI MÉG ÉRDEKELHET