Design clasic, tehnică modernă: a revenit Honda Transalp!

Noul Honda XL750 Transalp duce mai departe concepția inițială Transalp, adică este potrivit atât pe șosele cât și off-road.

Foto: Honda


Centrul de design din Italia al mărcii japoneze a proiectat motocicleta în stil retro, noul propulsor de 755 cmc și 91,8 CP a fost plasat într-un cadru din oțel ușor, dar rezistent. Datorită cursei lungi a suspensiei și combinației dintre roțile față de 21 de inci și cele din spate de 18 inci, oferă confort pentru un condus relaxat și comod – chiar și când este încărcat cu pasager și bagaje.


Foto: Honda

Echipamentul bogat include și un ecran infotainment TFT de 5 inci, care poate fi conectată la un smartphone bazat pe Android sau iOS și controlat prin comenzi vocale. Blocurile optice cu LED-uri, semnalizatoarele care se sting automat și lumina de avertizare automată de urgență (ESS) care se activează la frânarea puternică sunt, de asemenea, standard. Pilotul poate alege dintre 5 moduri de conducere, setând, printre altele, nivelul puterii, controlul cuplului și intensitatea frânei de motor.

AMI MÉG ÉRDEKELHET