Un întreg hotel de lux din Amsterdam poate fi închiriat pentru 1,25 milioane de euro

Ce poate fi mai exclusivist decât să te cazezi într-o suită de lux? Ei bine, doar să ai tot hotelul la dispoziție!

Foto: Unsplash

Emblematicul hotel De L’Europe Amsterdam este de 125 de ani o clădire definitorie a capitalei olandeze. Hotelul de lux își sărbătorește aniversarea cu stil: oricine poate închiria întreaga clădire pentru două nopți cu 1,25 milioane de euro.


Situat în centrul orașului, De L’Europe Amsterdam este unul dintre cele mai vechi hoteluri de lux din Olanda, aflat și în prezent în proprietate privată. Oferta aniversară este disponibilă până la 30 iunie 2023: cine transferă 1,25 milioane de euro va primi timp de trei zile (două nopți) întregul hotel de cinci stele cu 106 camere. Hotelul poate găzdui un total de 212 persoane, astfel că șederea poate fi transformată într-un eveniment cu adevărat de amploare.

Toate bistrourile, barurile și restaurantele aparținând hotelului, inclusiv Flore - cu o stea Michelin - vor fi disponibile oaspeților.

În plus, oferta include multe alte programe, servicii și cadouri exclusive. Pe lângă posibilitatea de a crea propriul parfum privat, chiriașul hotelului va primi, printre altele, o sticlă de whisky Bowmore de 40 de ani, o publicație rară Ferrari, un inel unic din aur de 18 carate și o operă de artă contemporană.

Suita principală a hotelului va fi decorată cu un aranjament floral uimitor de la firma locală The Wunderkammer.
Oricine ar rezerva pachetul exclusivist va avea cu siguranță o experiență de viață.
AMI MÉG ÉRDEKELHET