Un nou hotel de lux s-a deschis la Palatul Versailles – cum arată în interior?

Un nou hotel de lux s-a deschis pe terenul Palatului Versailles, una dintre cele mai vizitate atracții din Franța și fosta reședință a lui Ludovic al XVI-lea și Mariei-Antoinetta.



Locul decadenței regale și al desfrânărilor înainte de Revoluția Franceză, Palatul Versailles - acum un mare muzeu - este una dintre cele mai vizitate atracții din Franța, a doua după Turnul Eiffel. Cu Sala sa de oglinzi încărcată cu candelabre și aproximativ 2.300 de camere pline de picturi, tapiserii și alte comori, este o priveliște de neratat. Chiar și grădinile amenajate sunt o capodoperă.

Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle este un nou hotel cu 14 camere. Proiectat în stilul secolului al XVIII-lea, inspirat din stilul personal al lui Ludovic al XVI-lea, hotelul are un centru spa privat Valmont și un restaurant al bucătarului cu stea Michelin Alain Ducasse.

Foto: Le Grand Contrôle

Hotelul de lux este situat pe terenul palatului și le va oferi oaspeților acces exclusiv la faimosul castel „după închiderea programului" cu tururi private, inclusiv mult iubitele Grădini Engleze ale Mariei Antoinette și Marele Trianon al lui Ludovic al XVI-lea. Fiecare cameră are propriul său majordom dedicat, iar printre experiențele oferite se numără cine secrete în Oranjerie și concerte private în Opera Regală.

Bineînțeles, o noapte regală pe terenul Versailles nu este ieftină. Prețurile încep de la aproximativ 1.700 € pentru doi adulți pe noapte.

Galerie foto:











AMI MÉG ÉRDEKELHET