Un hotel nou, spectaculos şi sustenabil în Insulele Feroe

În capitala Insulelor Feroe, Tórshavn, a fost construit cel mai nou hotel al rețelei Hilton. De oriunde l-am privi, acesta ne oferă o priveliște uimitoare.

Regiunea autonomă a Danemarcei, Insulele Feroe, este formată din 18 insule în nordul Oceanului Atlantic. Își așteaptă vizitatorii cu minuni naturale inegalabile și o viață culturală bogată, devenind în plus și un tot mai important centru gastronomic.

Noul hotel Hilton cu 130 camere se potrivește din toate privințele în mediul natural uimitor. Turismul sustenabil și responsabil a fost de asemenea un aspect important luat în calcul la proiectare. Toate acestea nu se limitează doar la design: pavilionul hotelului este acoperit cu gazon, ca referire la localitatea montană Saksun din secolul al XV-lea, cu clădiri acoperite cu iarbă. Încălzirea a fost asigurată cu energie regenerabilă din hidrocentrala și parcul eolian local, iar în restaurant sunt servite doar legume, carne și pește provenind din surse locale.

Ţărmurile unice ale insulei de origine vulcanică, locuită din evul mediu, oferă şi o mulțime de posibilități pentru activități sportive în aer liber, iar primul centru wellness al insulei, cu saună și hidromasaj în aer liber, aparține tot hotelului Hilton Garden Inn. La numai cinci minute de noul hotel se găsește minunata cascadă Svartafoss și Muzeul Național (Føroya Fornminnissavn).

Hotel Garden Inn în imagini:

Astfel de minuni ne așteaptă în Insulele Feroe:

Foto: 123rf

Drangarnir


Foto: 123rf

Mykines


Foto: Getty Images

Sorvagsvatn


Foto: 123rf


Foto: Unsplash


Foto: 123rf

Saksun


Foto: 123rf

Saksun


Foto: 123rf

Gjógv


Foto: 123rf

Eiði


AMI MÉG ÉRDEKELHET