Vajon jobb amiatt egy hotel, hogy egy sztár tulajdonában van?

Londontól New York-on át a Karibi-szigetekig mutatjuk meg ismert emberek szállodáit.

Illusztráció: The Greenwich Hotel

A szórakoztatóipar sztárjai közül többen is szállodákba fektették be a pénzüket. Gyere és nézzünk be Mick Jagger, Robert de Niro, Richard Gere, Liz Hurley és a U2 együttes hoteljébe!

​Stargroves Villa – Mick Jagger

Fotó: caribbeancollection.com

A Rolling Stones frontemberének egyik ingatlanja a karibi Mustique szigeten található – bárki kibérelheti, amennyiben engedi a pénztárcája. Az 1930-as években épült Stargroves Villa hét különálló pavilonból áll, az épületeket kis ösvények kötik össze, a teraszokról pedig hihetetlen kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. Mick Jagger trópusi villájába egyszerre legfeljebb 10 vendég érkezhet, az árak fejenként 2500 dollártól indulnak egy éjszakára.

The Greenwich Hotel – Robert De Niro

Fotó: The Greenwich Hotel

Robert de Niro remek üzletember, számos menő étterme és egy hotelje is van. A sztár már azelőtt megvette a manhattani Greenwich Village-ben lévő szállodát, hogy társaival együtt belevágott volna a Nobu lánc kiépítésébe. A 88 stílusosan berendezett luxusszoba mellett a The Greenwich Hotelt a Shibui Spa teszi különlegessé, amely egy 250 éves autentikus japán épület pontos mása.

The Bedford Post Inn – Richard Gere

Fotó: Facebook

A New York állambeli romantikus kisvárosban, Bedfordban található nyolcszobás fogadót Richard Gere a még 2007-ben vásárolta meg üzlettársával. Azóta a Bedford Post Inn a hollywoodi sztárok luxus wellness menedékévé vált – a színész még egy jógastúdiót is épített a 14 hektáros birtokra.

No. 11 Cadogan Gardens – Elizabeth Hurley

Fotó: No. 11 Cadogan Gardens

Elizabeth Hurley hotelja a Sloane Streeten található, a londoni Chelsea negyed szívében. A Lord Chelsea által a 19. század végén épített villát Liz Hurley 2016-ban teljesen felújította, így a No. 11 Cadogan Gardens immár 54 szobával – ebből 19 lakosztállyal – várja a tehetős vendégeit. A hotelben működik a Tartufo fine dining étterem is.

The Clarence Hotel – U2

Fotó: The Clarence Hotel

A U2 tagjai 1992-ben vásárolták meg a The Clarence Hotelt, amely immár Dublin egyik legmenőbb szállodája. A 49 szobás butikhotel az 1930-as években épült, és a jelenlegi dekoráció is hűen tükrözi az akkori hangulatot. A szálloda koktélbárja remek, de nem kell messzire mennünk akkor se, ha máshol innánk valamit, mivel a The Clarence Hotel a híres Temple Bar szórakozónegyed környékén található.

AMI MÉG ÉRDEKELHET