5+1 noi hoteluri de lux marca Bvlgari

În noiembrie se va deschide noua bijuterie a Bvlgari Hotels & Resorts – un hotel de 5 stele în Paris.

În noiembrie se va deschide noua bijuterie a Bvlgari Hotels & Resorts – un hotel de 5 stele în Paris. Însă brandul de lux italian mai are în plan și alte 5 noi locații, care se vor deschide în perioada 2022-2025.

PARIS – 2021

Ilustrație: Bvlgari Hotels & Resorts

O dată cu deschiderea noului hotel Bvlgari la Paris, colecția Bvlgari Hotels & Resorts va crește la șapte proprietăți – după Milano, Londra, Bali, Beijing, Dubai și Shanghai. Hotelul este situat pe Avenue George V care, împreună cu Champs Elysees și Avenue Montaigne, formează faimosul „Triunghi de Aur", una dintre cele mai exclusiviste zone din Paris. Hotelul va oferi 76 de camere, majoritatea suite și o gamă completă de facilități de lux, inclusiv un centru spa cu o piscină de 25 de metri și un restaurant care se deschide către o grădină fermecătoare din curte.

ROMA – 2022

Ilustrație: Bvlgari Hotels & Resorts

Programat pentru 2022, Hotelul Bvlgari Roma va fi un omagiu adus din partea Casei Bvlgari pentru cea mai mare sursă de inspirație a sa – Orașul Etern. Hotelul va fi situat în inima cartierului Campo Marzio, la câteva minute de Treptele Spaniole. Hotelul va ocupa o magnifică clădire modernistă din anii 1930 care se situează vizavi de două dintre cele mai iconice repere ale Romei: Ara Pacis și Mausoleul lui Augustus. Noul Bvlgari Hotel Roma va avea peste 100 de camere, majoritatea apartamente, precum și prestigiosul Il Ristorante condus de cheful cu stea Michelin, Niko Romito.

MOSCOVA – 2022

Ilustrație: Bvlgari Hotels & Resorts

Hotelul Bvlgari Moscova se va situa în una dintre cele mai prestigioase locații ale orașului. Aflat la doar 300 de metri de Kremlin și Piața Roșie, într-o fostă reședință a unei familii nobile, hotelul de 65 de camere este infuzat cu stil italian modern în toate spațiile sale private și publice. Bijuteria clădirii este Suita Bvlgari de 300 mp.

Tokyo – 2022

Ilustrație: Bvlgari Hotels & Resorts

Primul hotel Bvlgari din Japonia este programat să se deschidă la sfârșitul anului 2022 și va ocupa ultimele șapte etaje ale unui zgârie-nori care se construiește într-o zonă centrală, foarte aproape de Palatul Imperial și cartierul Ginza. Hotelul va oferi 98 de camere într-o varietate de configurații, printre care și apartamente de lux și o suită extraordinară. Caracteristicile iconice ale hotelurilor Bvlgari, precum Il Bar, Il Ristorante, toate cu terasă în aer liber, vor fi disponibile oaspeților împreună cu piscina interioară de 25 de metri.

Miami – 2024

Ilustrație: Bvlgari Hotels & Resorts

Primul hotel Bvlgari din Statele Unite urmează să fie deschis în 2024 și va ocupa o locație uimitoare pe litoral, la o scurtă plimbare de cartierul Miami Art Deco. Clădirea modernistă, care va avea parte de o renovare amplă, era cunoscută ca destinație de iarnă pentru starurile din Hollywood în anii '50 și '60. Hotelul va avea 100 de camere, majoritatea suite, o piscină în aer liber, facilități de spa și fitness, respectiv restaurant și bar semnat de chef Niko Romito.

LOS ANGELES – 2025

Ilustrație: Bvlgari Hotels & Resorts

Amplasată în mijlocul maiestuoșilor Munți Santa Monica, proprietatea va fi înconjurată de un parc uimitor de 33 de acri, oferind vederi uluitoare. Planurile includ 58 de camere și suite și opt proprietăți private, experiența culinară semnată de Niko Romito, un centru spa de 10.000 de mp, un cinematograf privat și un bar de sushi exclusiv cu opt locuri.

AMI MÉG ÉRDEKELHET