Sundancer 370 – primul model Sea Ray cu noile elemente de design

Atelierul Designworks dezvoltă un nou limbaj de design pentru celebrul producător de bărci Sea Ray.

Foto: Sea Ray


Designworks, o companie care face parte din portofoliul BMW Group, a anunţat o colaborare cu principalul producător de bărci de agrement, Sea Ray, pentru a dezvolta un nou limbaj de design, elegant şi sofisticat, pentru marcă. Primul model nou – Sundancer 370 Outboard –, într-o versiune reproiectată, a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment Facebook. Lansarea oficială a acestui nou produs marchează şi cea de-a 45-a aniversare a seriei Sundancer.

Foto: Sea Ray

Eleganţa este recunoscută printr-o linie lungă, subţire şi naturală, integrată în partea laterală a bărcii. Încrederea este evidentă printr-o jawline de caracter puternică, iar atletismul este transmis cu unghiuri şi suprafeţe intenţionate, dar frumoase, care ilustrează puterea şi mişcarea. În cele din urmă, caracterul distinctiv este oferit prin emblema caracteristică Sea Ray a părţii laterale a carenei şi linia centrală care atrage privirea şi creează o senzaţie de viteză.

Foto: Sea Ray

Pe lângă consultanţă pentru clienţii din multe industrii legate de mobilitate, Designworks realizează proiecte pentru BMW Group, de la automobile de lux şi premium la motociclete şi experienţe digitale. Echipele Designworks şi Sea Ray au lucrat printr-un proces riguros de ateliere multiple şi sesiuni de colaborare, pătrunzând adânc în perspectivele consumatorilor, tendinţele de design şi patrimoniul de brand. Iniţial, noul model este disponibil pentru comandă în America de Nord, urmând a fi dezvăluit şi calendarul disponibilităţii la nivel internaţional.

Galerie foto

Foto: Sea Ray


Foto: Sea Ray





AMI MÉG ÉRDEKELHET