Top 5 locuri de cazare speciale cu o priveliște minunată – În vârful lumii cu Airbnb

Vă arătăm apartamente speciale care aparțin noii categorii de căutare Top of the world (În vârful lumii) de pe Airbnb.

Foto: Airbnb

Dacă iubim panoramele deosebite și putem face ore întregi de drumeții pentru a găsi o cazare bună, dacă nu ne este frică să ne odihnim chiar și săptămâni întregi departe de civilizație, de acum vom avea o sarcină mai ușoară, deoarece Airbnb a integrat și acest filtru de căutare în site.

StarDome – Cuzco (Peru)

Foto: Airbnb

Din cupola StarDome, care are camere duble, se deschide o vedere uluitoare spre Anzi. Cabana are podea de marmură încălzită și oferă oportunități minunate de a explora sălbăticia. Cazarea este departe de orașe, dar oferă confort deplin. Putem solicita și catering.

Zostel Shangarh – Himachal Pradesh (India)

Foto: Airbnb

Zostel Shangarh este un loc perfect pentru retragere – cazarea se află pe teritoriul Parcului Național Great Himalayan, în zonele împădurite. Este perfect pentru turiștii cu rucsac și nomazii digitali care, pe lângă numeroasele spații comune, sunt așteptați și cu apartamente private uriașe, cu terase proprii și vedere spre munți.

Refugio Papallacta – Pichincha (Ecuador)

Foto: Airbnb

Cabana de lângă Parcul Național Cayambe-Coca este înconjurată de vegetație luxuriantă și munți înalți. Nu există poluare luminoasă pe o rază de zece kilometri, așa că cerul se vede întotdeauna plin de stele. Dacă dorim liniște și izolare completă, această casă de munte ecuadoriană este locul potrivit pentru noi!

Upscale Mtn Base – Colorado (Statele Unite)

Foto: Airbnb

Cine nu și-ar dori să se relaxeze în Munții Stâncoși, printre pinii bătrâni? Upscale Mtn Base din Colorado este situat pe teritoriul Parcului Național Rocky Mountain, unde zăpada cade din noiembrie până în primăvară, aerul este curat, iar priveliștea aproape întotdeauna frumoasă. Deși există o stațiune de schi în apropiere, nu trebuie să ne facem griji că o petrecere ne va deranja odihna, deoarece nu există alte clădiri în apropiere.

Casa El Cielo – Magdalena (Columbia)

Foto: Airbnb

Casa El Cielo in Magdalena este construită în mijlocul junglei columbiene, fiind o cazare fabuloasă cu o priveliște magică și alături de sunetele naturii. Dacă dorim să facem drumeții, cascadele din apropiere sunt o destinație grozavă. Casa a fost construită complet în junglă, dar mai există și alte câteva case rezidențiale și de vacanță la 10-20 de metri.

AMI MÉG ÉRDEKELHET