Vrei ca inteligența artificială să te ajute în planificarea vacanțelor tale?

Serviciul de inteligență artificială Bard AI de la Google a lansat recent mai multe funcții noi care vor aduce beneficii utilizatorilor atât la rezervare, cât și de-a lungul călătoriei în sine.

Ilustrație: Shutterstock

În curând va fi mai ușor să îți planifici următoarea călătorie de la început până la sfârșit cu ajutorul inteligenței artificiale. Bard este un serviciu de inteligență artificială conversațională, similar cu ChatGPT, dar integrarea în datele unui utilizator ajută la transformarea acestuia într-un concierge personal. Iată cum funcționează!

Google a anunțat că serviciul Bard poate fi integrat acum cu diferite produse Google - cum ar fi Gmail, Google Flights și Google Maps - pentru o coordonare perfectă atunci când se comunică cu serviciul de inteligență artificială. De exemplu, acum poți crea solicitări pentru a determina durata zborului, preferințele și distanța dintre destinații.

Ilustrație: Shutterstock

Într-o postare pe blog, Yury Pinsky, directorul de management al produselor Bard, împărtășește un exemplu de utilizare a serviciului pentru planificarea călătoriilor: "Dacă planifici o excursie la un obiectiv turistic important (un proiect care ocupă mai multe file), acum poți să-i ceri lui Bard să extragă din Gmail datele care sunt potrivite pentru toată lumea, să caute informații în timp real despre zboruri și hoteluri, să vadă indicațiile Google Maps pentru a ajunge la aeroport și chiar să vadă videoclipuri YouTube cu activități de făcut acolo – toate într-o singură conversație."

Posibilitatea de aconecta Google Flights cu Bard ar putea ajuta călătorii să găsească reduceri la zboruri sau să găsească destinații suplimentare de vizitat. Google Flights a introdus recent noi instrumente care ajută la prezicerea momentului în care un călător poate obține cea mai bună ofertă pentru un zbor. Pentru utilizatorii care doresc să încerce Bard, acesta este disponibil în prezent gratuit pe bard.google.com.

AMI MÉG ÉRDEKELHET