J Hotel Shanghai Tower: unul dintre cele mai înalte hoteluri din lume s-a deschis în China

J Hotel Shanghai Tower nu este doar un alt nou hotel de ultimă generație. Se pretinde a fi cel mai înalt hotel din lume, deoarece ocupă etajele superioare ale Shanghai Tower – care la 632 metri este cea mai înaltă clădire din toată China.

Foto: J Hotel

În ciuda încetinirii călătoriilor globale pe fondul pandemiei de coronavirus, se continuă competiția pentru constuirea celui mai nou, mai bun și mai înalt hotel.

Foto: J Hotel

În ciuda înălțimii impresionante, J Hotel poate fi numit doar neoficial cel mai înalt hotel din lume – acest titlu se aplică numai clădirilor utilizate în întregime ca hoteluri, iar noul hotel din China ocupă doar o secțiune superioară din Shanghai Tower. Hotelul Gevora de 356 metri din Dubai a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai înalt hotel din lume de către Cartea Recordurilor Mondiale Guinness în 2018.

Foto: J Hotel

Pe lângă dimensiunile colosale, J Hotel se distinge și prin cele 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente ce au serviciu de majordom personal 24/7, o piscină interioară, articole de toaletă de la Hermes și Diptyque, căzi în formă de petale de magnolii, un centru spa de lux cu accent pe tratamentele Reiki și seturi complete de ceai chinezesc în fiecare cameră. Hotelul are patru tipuri de suite, cea mai scumpă, Shanghai Suite, fiind de 380 de metri pătrați. Pe lângă dormitor, acest apartament include un salon, birou, bucătărie, zonă de fizioterapie și o cameră doar pentru haine. Cea mai ieftină cameră costă peste 550 USD pe noapte, în timp ce apartamentele cele mai luxoase depășesc 10.000 USD.

Foto: J Hotel

Există, de asemenea, șapte locații diferite pentru a mânca în hotel, inclusiv un restaurant cantonez numit Heavenly Jin la etajul superior (care ar fi 120). Hotelul J este deținut de Jin Jiang International, una dintre cele mai mari companii de hoteluri și turism din China.

Foto: J Hotel

AMI MÉG ÉRDEKELHET