Kevin Costner: idegenvezető Amerikában

Az Oscar-díjas színész utazási applikáción mesél híres épületekről, emberekről, helytörténetről.

Fotó: Getty Images


Hogy mivel foglalkozik mostanában a 90-es évek egyik legnagyobb filmsztárja, Kevin Costner? Most éppen az amerikai vidéken játszódó Yellowstone sikersorozat főszereplője. Ha azonban mélyebb érdeklődést mutatunk az ország irányába, érdemes szert tenni arra az applikációra, melyhez a színész a nevét adta. Az egyelőre csak az App Store-ban elérhető HearHere alkalmazás vonzó tudástár, amelyben az érdes hangú színész kalauzol végig bennünket Amerikán.

Fotó: Instagram

Kevin Costner, az applikáció társalapítója imád utazni. Ahogy ő fogalmaz:

„Szeretem a történeteket. Az a típus vagyok, aki mindig megáll a történelmi helyeken az út mellett, kikészítve az úti társaimat. De éppen ez a folyamatos kíváncsiság az, ami miatt remekül működik a HearHere: úgy ad kielégítő válaszokat a környékről, hogy közben nem kell elhagynod az autódat."

Az applikáció egyelőre 1500 sztorit tárol. Ezekben főleg a nyugati part városait és államait dolgozták fel (Kalifornia, Oregon, Washington), és podcast szerűen hallgatható az autóban az idegenvezetést. A HearHere fejlesztőinek célja, hogy jövőre az androidos készülékek számára is elérhető legyen az alkalmazás, és addigra már 10 ezer történettel szeretnék lefedni az egész Egyesült Államok területét.

Kevin Costner hangja sokkal jobb élmény, mint egy GPS-robot

www.instagram.com

Login • Instagram
AMI MÉG ÉRDEKELHET