Kevin Costner poate fi ghidul tău turistic

Actorul premiat cu Oscar povestește despre clădiri faimoase, oameni și istorie locală într-o aplicație de călătorie.

Dacă ești interesat de un veritabil road-trip american, această aplicație va fi partenerul tău autentic și distractiv.

Ce face mai nou una dintre cele mai mari vedete de film ale anilor 90, Kevin Costner? După câteva filme la Hollywood, el apare acum mai mult în seriale. Yellowstone rulează în prezent pe canalul Paramount – asta dacă vrem un pic de atmosferă nord-americană. Dacă însă ne interesează mai mult America, merită să achiziționăm aplicația pe care o promovează actorul. Deocamdată aplicația HearHere este disponibilă doar în App Store, așa că anul acesta doar utilizatorii Apple au privilegiul de a achiziționa această bază de cunoștințe atractivă, în care actorul ne ghidează prin America.

Foto: Instagram

Kevin Costner, co-fondatorul aplicației, adoră călătoriile. Chiar el declara:

„Îmi plac povestirile. Sunt omul care se oprește la marginea drumului, în dreptul siturilor istorice, și cu asta reușesc să-i scot din sărite pe ceilalți călători. Tocmai această curiozitate permanentă e cheia bunei funcționări a HearHere: prezentările împrejurimilor sunt complete fără să fie necesar să cobori din mașină."

Este important acest lucru deoarece, la fel ca noi, și americanii călătoresc mult în acest an în țara lor și preferă să nu zboare cu avionul, mergând în vacanțe lungi cu mașina. Ei sunt ajutați de această aplicație, ce are momentan 1.500 de povestiri. Printre ele sunt prezentate preponderent orașele și statele coastei de vest (California, Oregon, Washington), iar ghidul poate fi ascultat în mașină ca un podcast. Scopul dezvoltatorilor de la HearHere este ca aplicația să poată fi accesată și pe Android, însumând un total de 10 mii de story-uri ce ar acoperi întreaga suprafață a Statelor Unite.

Vocea lui Kevin Costner este o aventură mult mai plăcută decât cea a unui robot GPS care doar te ghidează spre destinație:

www.instagram.com

Login • Instagram
AMI MÉG ÉRDEKELHET