1,25 millió eurórét egy egész amszterdami luxushotel kibérelhető

Mi lehet exkluzívabb annál, minthogy tied a luxus-lakosztály? Hát, ha az egész szálloda a tied!

Fotó: Unsplash

Az emblematikus De L’Europe Amsterdam hotel immár 125 éve a holland főváros meghatározó épülete. A luxushotel stílusosan ünnepli az évfordulóját: 1,25 millió euróért bárki kibérelheti az egész épületet két éjszakára.


A belvárosban lévő De L’Europe Amsterdam az egyik legrégebbi, máig családi tulajdonban lévő luxushotel Hollandiában. Az évfordulós ajánlat 2023. június 30-ig érhető el: aki átutal 1,25 millió eurót három napra (két éjszakára) megkapja a teljes, 106 szobás, ötcsillagos hotelt. A patinás szállodában összesen 212 személy fér el, így igazán nagyszabású eseménnyé varázsolható az ott-tartózkodás.

A hotelhez tartozó összes bisztró, bár és étterem, köztük a Michelin-csillagos Flore is a vendégek rendelkezésére áll majd.

Emellett az ajánlat számos további exkluzív programot, szolgáltatást és ajándékot foglal magába. A saját, privát parfüm megalkotásának lehetősége mellett a hotel bérlője többek között egy üveg 40 éves Bowmore skót whiskyt, egy ritka Ferrari-kötetet, egy 18 karátos aranyból készült egyedi gyűrűt és egy kortárs műalkotást is kap.

A hotel fő lakosztályát a helyi The Wunderkammer lenyűgöző virágkompozíciója díszíti majd.

Bárki is foglalja majd le az exkluzív csomagot, biztosan életre szóló élményben lesz része.

AMI MÉG ÉRDEKELHET