În atenția fanilor de film: iahtul Aquarius poate fi închiriat!

Cu iahtul de lux care apare și în filmul de succes de pe Netflix, putem naviga în partea estică a Mediteranei.

A doua parte a serialului regizorului Rian Johnson, „La cuțite – Ceapa de sticlă”, a produs 15 milioane de dolari doar în Statele Unite, în singura săptămână în care a fost proiectat în cinematografe. Fimul va ajunge pe platforma de streaming Netflix pe 23 decembrie.

Foto: Ocean Independence

Daniel Craig va intra din nou în pielea detectivului Benoît Blanc, iar în celelalte roluri ale filmului intitulat „La cuțite – Ceapa de sticlă” vor mai apărea, printre alții, Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista și Ethan Hawke. Acțiunea are loc pe o insulă grecească, dar și iahtul de lux Aquarius joacă un rol important, iar fanii au ocazia să cunoască de aproape nava de 46 de metri lungime, construită în 2016.

Foto: Ocean Independence

Ancorat în Turcia, Aquariuspoate fi închiriat cu 220.000 de dolari pe săptămână.
Din echipajul de nouă persoane face parte și căpitanul Ali Göksoy, care se joacă pe sine în film. Iahtul spațios poate găzdui un total de zece pasageri. Pe lângă o cabină pentru două persoane, trei apartamente și un nivel complet (cu un dormitor imens, birou și două balcoane), un jacuzzi și o zonă de club îi așteaptă pe cei care vor să plece în vacanță. La bord există, de asemenea, mai multe echipamente sportive și dispozitive care să asigure distracția.

Galerie foto

AMI MÉG ÉRDEKELHET