Moziélmény a szabadban – az Anker bemutatta a kempingezéshez kínált hordozható projektorát

A kínai Anker Nebular Mars 3 kültéri projektor egyben külső akkumulátor és fényforrás is a kempingezéshez.

A kempingezés elsősorban túrázást jelent, de a természetben tett hosszú és fárasztó séták után esténként jólesik egy szokványos programmal – például egy jó filmmel vagy sorozattal – kikapcsolódni. A hagyományos kültéri projektorok azonban nem elég strapabíróak a kirándulásokhoz – az Anker új terméke azonban egy valóságos mini kültéri mozit hoz létre, miközben hasznos extrafunkciókat is kínál.

Fotó: us.seenebula.com

A Nebula Mars 3 minden részletéből kiviláglik, hogy túrázáshoz készítették: az optikáját csúszófedél védi és a csatlakozásokat is védőlemez borítja. A projektor akár 200 hüvelyk képátlójú Full HD képet szolgáltat, miközben a kontraszt, az élesség és a színek automatikus beállításával biztosít optimális képminőséget. A projektor Android TV 11 operációs rendszeren fut, amely több ezer szórakoztató alkalmazáshoz biztosít hozzáférést. USB és HDMI portok, valamint egy 3,5 mm-es Aux kimeneti csatlakozó is található fejhallgatóhoz vagy külső hangszóróhoz, amennyiben nem a beépített, 40 W-os Dolby hangrendszert használjuk – amely Bluetooth 5.1 hangszóróként is használható.

Fotó: us.seenebula.com

A 1099 dollárért kapható Nebula Mars 3 hordozófogantyúval van felszerelve, amelyen a kezelőszervek is találhatók, amelyek mindegyike gumírozott, hogy megakadályozza a folyadék vagy a por bejutását. A projektor IPX3 tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis védett az esőtől, a portól és akár félméteres zuhanástól is. A háromszintű környezeti fény a kemping megvilágításához is használható: a LED-es fényforrás élettartama 25 000 óra, és hagyományos konnektorba csatlakoztatva 1000 ANSI lumen fényerőt produkál, bár ez 300 lumenre csökken, ha a szabadban a 185 Wh-s akkumulátor látja el energiával.

Az akkumulátor egyben tábori power bankként is szolgálhat a mobil kütyük feltöltéséhez.
AMI MÉG ÉRDEKELHET