Land Rover Defender a devenit și mai mare

Cel mai lung Land Rover Defender poate transporta chiar și până la 8 persoane.

Excursie aproape oriunde, în condiții de lux, cu toată familia sau mulți prieteni – asta ne oferă noua versiune de Land Rover Defender.

Ampatamentul modelului Defender 130, care completează gama alcătuită până acum din versiunile 90 și 110, este tot de 3.022 mm, dar lungimea a fost mărită la 5.358 mm, astfel că în mașină a ajuns și un al treilea rând de scaune. Mașina este echipată în modul standard cu un acoperiş panoramic, o sticlă separată de acoperiş fiind disponibilă de montat şi deasupra celui de-al treilea rând de scaune. La fel ca în cazul modelelor anterioare Land Rover, pasagerii din rândurile doi şi trei vor sta mai sus, pentru o vizibilitate superioară.

În standard, portbagajul este de 389 de litri, dar rabatând treptat scaunele, poate fi mărit până la aproape 2,3 metri cubi. Dintre cele trei motoare mild-hybrid, dieselul de 295 CP este cel mai potrivit pentru off-road, iar cele două pe benzină sunt de 300 și 400 CP. Afișajul central de 11,4 inci și suspensia pneumatică sunt parte a echipamentului standard, iar sistemul de aer condiționat cu patru zone este opțional.

AMI MÉG ÉRDEKELHET