Lift complet transparent în New York

Una dintre cele mai înalte clădiri din New York devine și mai atractivă.

Foto: SL Green Realty


Celor care preferă scările unui lift îngust și sufocant, acest lift li se poate părea îngrozitor. Diferența este că acum și cei cu acrofobie li se pot alătura, deoarece compania de construcții Vanderbilt pregătește ceva foarte special pe cel mai nou zgârie-nori din New York: un lift închis, realizat în întregime din sticlă, situat pe partea exterioară a clădirii.

Foto: SL Green Realty

Liftul denumit Ascent oferă pasagerilor o vedere de 360 de grade pe o lungime de peste 370 de metri. Totul va face parte din clădirea One Vanderbilt, una din cele mai înalte clădiri din New York, finalizată în urmă cu câțiva ani. Totuși, Vanderbilt a considerat că este timpul să crească interesul pentru turn cu un nivel complet de divertisment, pe care l-a realizat pe baza planurilor biroului de arhitectură Snøhetta.

Pe lângă liftul de sticlă, va exista și un skybox, de asemenea transparent, pentru cei care vor încă să plutească deasupra orașului. Din skybox, cei interesați vor putea vedea Madison Avenue.

Totul se deschide în luna octombrie a acestui an și a început deja pre-bookingul. Cei care n-ar profita de această oportunitate pot alege în continuare liftul tradițional sau scările.

Summit One Vanderbilt – Video Despre liftul special

www.youtube.com

Summit One Vanderbilt--Ascent Video
AMI MÉG ÉRDEKELHET