Louis Vuitton digitális útikalauz

Már digitális formában is elérhetők a Louis Vuitton francia luxusmárka gyönyörű utazási kiadványai, a City Guide válogatások.

Illusztráció: Louis Vuitton


Az Apple Mapsben található, angol, francia és kínai nyelven elérhető Guides alkalmazásban a Louis Vuitton által kihagyhatatlannak titulált 32 úti célon túl olyan látnivalók kaptak helyet, amelyek semmilyen más útikalauzban sem szerepelnek.

Illusztráció: Louis Vuitton

A gyönyörű print kiadványok teljesen interaktívvá váltak, persze a márkához hű igényes kivitelben és dizájnnal. A felhasználók minden városhoz audiovizuális utazási programot, képeslapmegosztási funkciót és extrafiltereket kapnak, emellett elismert művészek és ígéretes fiatal tehetségek illusztrációi mesélik el az egyes települések építészetét és történetét.

Fotó: : Louis Vuitton

Mivel több mint 15 000 helyet ajánlanak, nagyjából minden város minden utcasarkán vár valami kaland az LV-utazókra. A szerkesztők igyekeztek maximálisan kielégíteni a luxus iránti igényt, de a Louis Vuitton City Guide alkalmazásban a város hangulatát visszaadó hagyományos helyeket is összegyűjtötték: a legszebb szállodáktól a legjobb csokoládéüzletekig, a bisztróktól a híres divatházakig, a dizájngalériáktól a titkos múzeumokig.

AMI MÉG ÉRDEKELHET