Itt a májusi-júniusi Drive magazin, olvasd a nyomtatott vagy az online verziót!

Végre közeledik a nyár, mi pedig izgalmas cikkekkel, utazási tippekkel és érdekességekkel köszöntjük az új évszakot a Drive magazin nyomtatott változatában.

Fotó: Shutterstock

A tavasz vége és a nyár eleje talán a legszebb időszak az évben, amikor már elég jó idő van ahhoz, hogy a szabadban aludjunk, túrázzunk, de még nincs olyan forróság, mint csúcsszezonban. Ugyanakkor tartalmainkkal már hangolódunk a nagybetűs nyárra is. A friss lapot, tele nyaralási tippekkel, már megtalálod a MOL-kutakon!

Hiába várjuk a következő utazást mindennél jobban, azért előfordul, hogy a nyaraláshoz társul némi stressz is. Ezt elkerülendő érdemes idén Görögországot választanunk, annak is a kevésbé látogatott szigeteit, ahol már művészi szintre emelték a tengerpartokon való nyugodt kikapcsolódást. De egyéb „stresszmentesítő” tippeket is találunk a Drive magazin május-júniusi lapszámában, legyen szó Párizs alternatív szépségeiről, a mesebeli Andalúziáról vagy akár arról, hogy Európa melyik árnyas teraszán pihenjük ki az utazás fáradalmait egy kávé mellett. Emellett a kolozsvári TIFF menedzserével, Cristian Hordilával készült interjúnkat is olvashatod a filmfesztivál kulisszatitkairól!

Lapozz bele az ingyenes magazinba!

AMI MÉG ÉRDEKELHET