Mașina oferită de MOL a ajuns în Sighișoara

Maşina Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC, marele premiu al promoţiei MOL EVO, a fost câştigată de către Erzsébet Páll din Sighișoara.

În cadrul promoţiei au participat toţi cei care au alimentat în stațiile MOL cu minimum 20 litri de carburanți din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) în perioada 14.06 - 05.09.2021.

Pe lângă premiul cel mare, un Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC, s-au putut câștiga şi 36 seturi de călătorie Mercedes-Benz, respectiv 1.500 de carduri de carburant în valoare de 150 lei. Clienta noastră, Erzsébet Páll, din Sighișoara, a fost desemnată câștigătoare în urma tragerii la sorţi și a devenit proprietara SUV-ului german. Erzsébet vine mereu la stația MOL România din Sighișoara pentru calitatea superioară a carburantului, dar și pentru serviciile de aici, oferite de un personal extrem de amabil.

Ea a devenit client MultiBonus în acest an, înscriindu-se în program prin aplicația MOL Go. „Principalul motiv au fost promoțiile, chiar m-am gândit ce bine ar fi să câștig eu mașina. Evident că atunci când acest lucru chiar s-a întâmplat, nu mi-a venit să cred”, a mărturisit Erzsébet. Mașina câștigată în cadrul promoției, modelul Mercedes-Benz GLB 200 4MATIC, este propulsat de un motor pe benzină de 163 CP şi 250 Nm, performanţe suficiente ca maşina cu tracţiune integrală să se descurce atât pe șosea cât şi pe drumuri neasfaltate. Modelul vine dotat cu ultimul sistem de infotainment MBUX Ui, care poate fi accesat de pe ecranele duale, unul dintre ele touch screen, de pe volan sau de pe touchpad-ul din fața cotierei. Performanţele automobilului au impresionat-o pe Erzsébet Páll, care dorește să o păstreze. „Funcțiile pot fi controlate de pe afișaje digitale; astfel, pe lângă că e foarte încăpător, interiorul este și ultramodern”, a adăugat câştigătoarea SUV-ului.

AMI MÉG ÉRDEKELHET