Cu mașini supersport pe drumurile uimitoare ale Europei – asta oferă Ultimate Driving Tours!

Visul fanilor auto: tururi speciale cu vehicule uimitoare.

Foto: UDT

Mașini supersport de înaltă performanță, hoteluri de cinci stele, restaurante cu stele Michelin, peisaje minunate și curse de Formula 1 – printre altele, asta înseamnă excursiile cu mașina organizate de către Ultimate Driving Tours (UDT).

Foto: UDT

Pe lângă Australia și Statele Unite, compania australiană Ultimate Driving Tours oferă și în Europa excursii exclusiviste pe patru roți. Punctul culminant al ofertei UDT pentru 2023 este Monaco Grand Prix Tour: turul de 10 zile are loc în a doua jumătate a lunii mai. Călătoria de lux începe de fapt cu o croazieră, sau mai exact, participanții pot urmări cea mai prestigioasă cursă a sezonului de Formula 1, Marele Premiu de la Monaco, de pe puntea unui iaht de lux. După aceea, pornesc la drum cu destinația Zürich, atingând cinci țări. Pentru un alt tur, Le Grand Tour Provence, urmărirea din port a cursei de la Monte Carlo este destinația finală, unde participanții ajung după o călătorie de șase zile prin regiunea Provence și Coasta de Azur.

Foto: UDT

Formula 1 este, de asemenea, în centrul unui alt tur, dar dintr-o abordare diferită: în timpul turului de șapte zile World Champions F1 Tour, participanții nu numai că vor ajunge cu mașini sport performante la unele dintre cele mai importante circuite din Italia, dar își vor putea testa bolizii și pe pistele Maranello, Monza și Imola. Tot în Italia este organizat și turul de șapte zile numit Supercar Tour d'Italia, în cadrul căruia se pune accent pe stilul de viață mediteranean, iar cele mai bune feluri de mâncare, vinuri și hoteluri îi așteaptă pe cei norocoși. Și aici Formula 1 face parte din program, deoarece Marele Premiu al Italiei este punctul final al turului care înconjoară peninsula. Turul de șase zile Taste of Tuscany Supercar Tour duce prin Toscana, opririle fiind la crame, restaurante cu stele Michelin și hoteluri de cinci stele.

Foto: UDT

Pe lângă acestea, UDT oferă și multe alte tururi în Europa, America de Nord și Australia. Desigur, pe lângă destinații, cea mai importantă întrebare este ce fel de vehicule putem conduce.

Ei bine, UDT nu își dezamăgește clienții nici din acest aspect, întrucât flota este formată din următoarele modele:Aston Martin DB11, Bentley Continental GT, Ferrari 812 Superfast, Ferrari Portofino, Lamborghini Aventador S, Lamborghini Huracán Performante, McLaren 720S, Mercedes–AMG GT, Porsche 911 Turbo és Chevrolet Corvette C8!

Uimitoare listă!!

Foto: UDT

AMI MÉG ÉRDEKELHET