Un apartament în butoi, vă rog!

Am găsit un interesant boutique hotel mexican.

Matices Hotel de Barricas se găsește lângă o distilerie de tequila și este un hotel cu stil, chiar în mijlocul plantației de agave.

Fotó: Instagram

În țara tequilei, Mexic, există un oraș denumit Tequila city – da, aici a fost inventată băutura națională a mexicanilor. În acest oraș și prin împrejurimi funcționează și în prezent o mulțime de distilerii de tequila. Proprietarul uneia dintre ele s-a gândit și la crearea valorii turistice, așa a început proiectarea, și apoi construcția hotelului Matices Hotel de Barricas (adică, hotel de butoaie). Hotelul de tip boutique oarecum bizar a fost construit pe plantația de agave, unde turiștii sunt cazați în clădiri care seamănă cu butoaie uriașe de maturare.

Deloc întâmplător, la fermă sunt realizați zilnic 15.000 litri de tequila din agave albastre cultivate local, așa că oaspeții pot învăța de la profesioniști modul de preparare și istoria băuturii tradiționale, pot participa la degustări și, desigur, pot admira minunatul peisaj mexican.

Matices Hotel de Barricas este format din 30 de clădiri în formă de butoi, din care 4 Silver King (aluzie la tequila albă de calitate premium), adică apartamente de lux sau nupțiale, în care există tot ceea ce poate face mai confortabilă relaxarea în deșert. În plus există și un butoi cu apartament denumit Extra Aged, cu nivel de confort ridicat și jacuzzi privat. Un butoi Silver King costă 180 de USD pentru o noapte, iar pentru Extra Aged prețul se ridică la 200 de USD. La 4,5 metri adâncime sub hotel se găsește o mare pivniță, unde tequila este maturată în butoaie de lemn, precum și un restaurant mare și un bar.

Matices Hotel de Barricas în mijlocul plantației de agave

Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


AMI MÉG ÉRDEKELHET