A MOL Románia az UNTOLD fesztiválon – a történet folytatódik

A MOL Románia hatodik alkalommal volt jelen az UNTOLD fesztiválon, Európa egyik legnagyobb és legkedveltebb zenei eseményén.

Fotó: Amanda Maier

UNTOLD hetedik kiadása augusztus 4–7. között vonzotta ismét Kolozsvárra a világ minden tájáról a fesztiválozókat. A több mint 200 romániai és külföldi fellépőre mintegy 360 ezer látogató volt kíváncsi, akik több mint 100 országból érkeztek Erdélybe.

Fotó: Amanda Maier

Ahogy minden évben, az UNTOLD Egyesülettel közösen, a MOL Románia idén is segítette a fogyatékkal élő személyeket, hogy mindenki megtapasztalhassa az örömteli hangulatot. Az ország legnagyobb zenei fesztiválján a MOL négy hot dog pulttal volt jelen a stadionban – a Fresh Cornet hot dogok az idén is az esemény gasztrosztárjainak bizonyultak a koncertek és show-k közötti szünetekben.

Fotó: Amanda Maier

A MOL Románia élményzónájában különböző társasjátékok és bowling várta a fesztiválozókat, akik különböző nyereményekben részesülhettek. Idén a fesztivál alkalmával az UNTOLD MultiBonus kártyák új kollekcióját bocsátották ki, amely limitált kiadásban volt elérhető az esemény ideje alatt, különböző kedvezményeket biztosítva a felhasználóknak.

Fotó: Amanda Maier

AMI MÉG ÉRDEKELHET