MOL România la UNTOLD – povestea continuă

MOL România a fost prezentă pentru a șasea oară la UNTOLD, unul dintre cele mai mari și apreciate festivaluri de muzică din Europa.

Foto: Amanda Maier

Cea de-a șaptea ediție UNTOLD, care reunește oameni din toate colțurile lumii, a avut loc la Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august. Peste 200 de artiști naționali și internaționali au ținut show-uri magice la UNTOLD 2022, unde au fost prezenți peste 360.000 de participanți din mai mult de 100 de țări.

Foto: Amanda Maier

Ca în fiecare an, împreună cu Asociația UNTOLD, MOL a venit în sprijinul persoanelor cu dizabilități, pentru a oferi tuturor oportunitatea de a se bucura de muzică și distracție la festival. La cel mai mare festival din România, MOL a fost prezent cu patru puncte de vânzare hot-dog pe inelul central Cluj Arena pentru o pauză binemeritată între concerte. Hot-dogul Fresh Corner s-a dovedit a fi vedeta festivalului şi anul acesta.

Foto: Amanda Maier

În zona de activare MOL România din festival, anul acesta cei prezenți au putut juca Nu te supăra, frate!, Moara și Bowling și au fost premiați. De asemenea, nu a lipsit nici noua ediție de colecție a cardului de loialitate, co-branded MOL & UNTOLD. Acesta a fost încărcat cu magia festivalului și avantaje dedicate și a fost disponibil în ediție limitată pe durata evenimentului.

Foto: Amanda Maier

AMI MÉG ÉRDEKELHET