Kawasaki Ninja ZX-6R oferă o serie de noutăți

Un nume reprezentativ apare în gama Kawasaki pentru sezonul 2024, anunțând noua Ninja ZX-6R.

Foto: Kawasaki

Cu mai multe caracteristici care nu au făcut parte până acum din pachetul modelelor predecesoare de capacitate medie din line-up-ul supersport al producătorului japonez, noul Ninja ZX-6R aduce atât update-uri tehnice, cât și de stil. Un model pregătit să îndeplinească nevoile celor mai exigenți rideri.

Foto: Kawasaki

Cel mai evident aspect legat de noul model Kawasaki constă în aripa distinctivă de Ninja cu linii agresive încorporând în premieră faruri hibride proiector/reflector (ca parte din pachetul de iluminat complet cu LED), plus un nou parbriz sport cu decupaj special.

Întreaga caroserie utilizează layere împletite pentru a crea un efect 3D.

În ceea ce priveste cockpit-ul, un nou instrumentar color TFT de 4,3 inci (11 cm) își face debutul, facilitând conectivitatea la telefon prin aplicația Rideology. Sunt disponibile update-uri informative cum ar fi reminder pentru service și pentru schimbul uleiului, indicator Riding Mode, apel Smartphone, notificări mail, lumini etc. De asemenea, alături de update-urile obișnuite ale vehiculului, există și un indicator Bluetooth și un indicator de Condus economic.

Foto: Kawasaki

Din perspectivă tehnică, propulsorul de 4 cilindri și 636 cc pe răcire cu lichid dispune de profile de came revizuite pentru a se supune normelor de emisii mai stricte, plus evacuare și admisii revizuite, toate acestea combinate pentru a furniza o performanță mai bună la turații joase și medii. Controlul tracțiunii KTRC cu trei moduri, respectiv funcțiile de putere și modurile de pilotare integrate subliniază atributele tehnice ale acestei legende supersport. Alte caracteristici ale lui Kawasaki Ninja ZX-6R includ anvelope Pirelli Diablo Rosso IV și scheme de culoare cu verde, gri grafit metalic și negru metalic.

AMI MÉG ÉRDEKELHET