6 elemente ale naturii în formă de inimă ce merită călătoria

Natura a modelat în forme de inimă aceste formațiuni interesante, noi trebuie doar să le admirăm.

Foto: Shutterstock

În epoca Google Earth și a dronelor, nu prea au rămas colțuri ascunse de lume, iar din ce în ce mai multe insule, lacuri, stânci în formă de inimă sunt găsite de către călători și oameni de știință atenți.

Algarve, Portugalia

Foto: Shutterstock

Praia da Marinha este una dintre cele mai populare coaste din Portugalia de Sud, unde putem vedea stânci atât de frumoase și colorate, iar ca bonus, dacă sunt privite de sus, stâncile formează o inimă.

Galešnjak, Croația

Foto: Shutterstock

Insula Galešnjak, situată în apropierea orașului Zadar, este o destinație foarte populară printre cuplurile îndrăgostite. Dacă nu putem să mergem și să o vedem chiar acum, să o verificăm pentru început pe Google Earth, pentru că este o priveliște absolut de uimitoare.

Preveli, Grecia

Foto: Shutterstock

Această sculptură a naturii în formă de inimă se găsește în marea de la malurile Cretei. Plaja Preveli este situată la aproximativ 35 de km la sud de Rethymnon. Dacă suntem în Creta, nu putem rata nici această stâncă.

Lagh de Calvaresc, Elveția

Foto: Shutterstock

Lagh de Calvaresc este situat în Alpii Elvețieni, la 2.214 de metri deasupra nivelului mării. Lacul se ascunde în pasul Marele Saint-Bernard, fiind o destinație recomandată alpiniștilor experimentați.

Great Fern Park, Noua caledonie

Foto: Shutterstock

Great Fern Park (adică parcul de ferigi uriașe) se găsește pe insula Noua Caledonie și arată ca și cum ne-am plimba pe platoul de filmare al Jurassic Park. Iar pădurea tropicală luxuriantă de acolo ascunde detalii drăguțe precum această minicascadă în formă de inimă.

Akumal, Mexic

Foto: Shutterstock

Această frumoasă intrare de peșteră se află la Akumal, pe Riviera Maya mexicană. Coasta este un foarte popular paradis de scufundări, tocmai datorită unor astfel de atracții subacvatice. Dacă mergem la Cancún, trebuie să organizăm și o excursie la Riviera Maya, aflată la numai 100 de km.

AMI MÉG ÉRDEKELHET