Mire kíváncsi egy világsztár? Ezeket a programokat ajánlja Dua Lipa New Yorkban!

Ha éppen most készülsz New York-ba jól jöhet Dua Lipa programajánlója, de annak is érdekes lehet, aki kedveli az amerikai metropoliszt, a világsztárt, vagy mindkettőt!

Fotó: Wkimedia

„Van valami New Yorkban, ami annyira mámorító. Nem tudom, hogy az utcák annyira ismerősek, hiszen olyanok, mintha egy film díszletei lennének, vagy a számtalan múzeum, galéria és étterem, esetleg az élénk, innovatív szcéna az, ami miatt mindig visszajövök” – vallott egy éve alapított, saját online kiadványa, a Service95 legutóbbi hírlevelében Dua Lipa, aki egy top 5 programlistát is összeállított a város aktuális kínálatából.

Fotó: Wikimedia

Dua Lipa napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, ám a koszovói származású művész otthonosan mozog a divat és a média világában is, valamint elkötelezett aktivista. A Service95 nevű platform a divattal, a művészettel és különböző társadalmi kérdésekkel foglalkozó cikkeket gyűjt össze a világ minden tájáról hírlevél formájában, valamint egy podcast is tartozik hozzá. A hírlevél megszokott tartozékai a különböző listák, a legutóbbi éppen Dua Lipától származik, aki felsorolta mit ajánl a mostani programlehetősége közül a New York-ban élőknek vagy az oda utazóknak.

Kiállítás, étterem, kávézó, előadás – lássuk, mire kíváncsi Dua Lipa!

Illusztráció: fotografiska.com

  1. Prima Facie – „Alig várom, hogy megnézzem ezt a darabot a hihetetlen Jodie Comer főszereplésével. Mindenki erről az előadásról beszél!”
  2. Lucali – „Hihetetlenül finom pizzát kaphatsz itt, ami megéri az elkerülhetetlen sorbaállást.”
  3. Thierry Mugler: Couturissime – „A Brooklyn Museum új tárlata az első retrospektív kiállítás, amely a francia tervező munkáit mutatja be.”
  4. Housing Works Bookstore Café – „A kávézó és könyvesbolt teljes nyereségét az AIDS-szel élő New York-iak lakhatásának, egészségügyi ellátásának és egyéb szolgáltatásainak biztosítására fordítják.”
  5. Hip-Hop: Conscious, Unconscious – „A Fotografiska múzeum kiállítása hip-hop 50 évét ünnepli – magával ragadó élmény.”

Fotó: Pixabay

AMI MÉG ÉRDEKELHET