O nouă navă de croazieră va avea o pistă de curse pe trei niveluri

Fanii croazierelor în căutarea unor experiențe inedite pot aștepta cu nerăbdare acum viitoarea lor călătorie – Norwegian Cruise Line a dezvăluit facilitățile de la bordul celei mai noi nave ale sale, Norwegian Prima.

Cu primul său drum în august 2022, Norwegian Prima a devenit cea mai solicitată navă a liniei de croazieră, atrăgând rezervări record, spun reprezentanții companiei.

Ilustrație: Norwegian Cruise Line

Probabil că cel mai important punct de interes de la bordul ambarcațiunii Norwegian Prima va fi Prima Speedway, primul circuit de karting pe trei niveluri pe mare. Traseul cu 14 viraje se întinde pe aproximativ 420 de metri și are o secțiune a pistei care oferă o vedere inedită asupra oceanului. Este cel mai ambițios circuit al liniei de croaziere până în prezent, dar nu este primul, deoarece Norwegian Cruise Line a instalat prima pistă de karting de croazieră din lume pe Norwegian Joy (care a debutat în 2017), urmată de navele sale Bliss (2018) și Encore (2019).

Ilustrație: Norwegian Cruise Line

Căutătorii de senzații tari vor fi, de asemenea, dornici să experimenteze și The Drop, „primul topogan uscat cu cădere liberă din lume" oferit de o linie de croazieră. Cei care doresc să adauge o întorsătură competitivă experienței pot încerca The Rush, care permite ca doi pasageri să coboare în același timp.

Norwegian Cruise Line susține, de asemenea, că Prima are primul teatru de nave de croazieră cu trei etaje din lume, care poate fi transformat într-un club de noapte în stil Vegas, cu un ring de dans care se poate extinde. În plus față de un spectacol muzical amplu, teatrul va găzdui spectacole interactive de jocuri tip „reality show", cum ar fi „Prețul corect". Alte facilități includ un complex de jocuri virtuale numit Pavilionul Galaxy. Acesta va oferi 14 atracții, inclusiv un simulator de golf de tip Topgolf Swing – și asta va fi o premieră pe mare.

O zonă acvatică și o piscină principală vor oferi un alt tip de divertisment pasagerilor. Partea Ocean Boulevard va include The Concourse - o grădină cu sculpturi cu lucrări renumite, iar Oceanwalk are două poduri de sticlă deasupra oceanului.

Ilustrație: Norwegian Cruise Line

Noua navă cântărește 142.500 de tone și poate găzdui 3.215 de oaspeți. Norwegian Prima va oferi cea mai mare varietate de categorii de suite disponibile pe mare - 13 în total. Acestea includ cele 107 apartamente de la The Haven, distribuite pe opt punți - această secțiune exclusivă a navei dispune de propria piscină tip infinity, un centru spa în aer liber cu o saună cu pereți din sticlă.

Călătoria inaugurală a vaporului Prima va fi una de opt zile în Europa de Nord, de la Amsterdam la regiunile fiordurilor norvegiene și baltice. Nava însă va naviga în cea mai mare parte în Caraibe în sezonul de toamnă/iarnă. Detalii despre itinerariile viitoare pot fi găsite pe site-ul Norwegian Cruise Line.

Norwegian Prima – video

www.youtube.com

Norwegian Prima – Experiences & Entertainment

Galerie foto:

Ilustrație: Norwegian Cruise Line


Ilustrație: Norwegian Cruise Line

Ilustrație: Norwegian Cruise Line


Ilustrație: Norwegian Cruise Line


Ilustrație: Norwegian Cruise Line







AMI MÉG ÉRDEKELHET