Lanțul de hoteluri Nobu a ajuns în Grecia – a lansat prima sa proprietate în Santorini!

Pentru cei care se gândesc să-și planifice următoarea călătorie în insulele grecești, Nobu oferă locul perfect de cazare, wellness și gastronomie.

Nobu Hotels își deschide prima proprietate greacă în Santorini, oferind oaspeților acces inegalabil la panorame maiestuoase ale insulei și litoralului. Situată lângă o stâncă din localitatea Imerovigli, proprietatea cu 25 de camere găzduiește primul restaurant Nobu din țară, într-un loc perfect pentru a privi faimosul apus de soare.

Foto: Nobu Hotel Santorini

Pe lângă cele 25 de camere, la Nobu Hotel Santorini sunt și cinci vile și cinci apartamente: vilele au vedere asupra Mării Egee, mult spațiu și acces la propria grădină privată cu o piscină. Oaspeții pot primi tratamente spa în cameră, dar există și un centru de fitness modern. Traseul de drumeție Oia-Fira, care este cunoscut pentru vederile sale excepționale asupra coastei și vulcanului Santorini din apropiere, oferă o activitate perfectă în timpul zilei.

Foto: Nobu Hotel Santorini

Restaurantul va fi condus de chef Ricardo Marin, servind toate felurile de mâncare clasice ale lanțului restaurantelor Nobu, împreună cu bucate regândite ale gastronomiei tradiționale grecești. Chef Ricardo a lucrat anterior în alte locații din Jeddah și din Shoreditch ale brandului Nobu înainte de a se muta în Grecia.

Foto: Nobu Hotel Santorini

Prețul unei camere la Nobu Santorini începe de la 1.000 de euro pe noapte. Există, de asemenea, tichetul de o zi Nobu Daycation, care asigură acces la facilitățile acvatice ale hotelului, la programele de divertisment și la restaurant. Nobu se află într-o perioadă de extindere, cu alte proprietăți planificate în San Sebastian, Madrid, Orlando și Punta Cana în Caraibe.

AMI MÉG ÉRDEKELHET